22_03_29_erdmost_nincskep

Egy kis hajrá a finisben

22_03_29_erdmost_nincskep

Egy kis hajrá a finisben

Még tíz napig lehet szavazni az érdi SNI-s gyermekek és családjaik ügyét felkaroló Szikra Tehetéggondozó Egyesületre az Edison 100-as listáján. Az egyesület egyelőre a 2. helyen áll, de óriási eredmény és megtiszteltetés lenne a számukra, ha feljuthatnának a lista 1. helyére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Edison 100 lista, mint azt korábban is megírtuk, száz olyan innovatív kezdeményezést tartalmaz, amely óvodások és iskolások jövőben kritikus tudását és készségeit fejleszti, iskolai kereteken túl. A lista szereplői közül saját kategóriájában legkiemelkedőbbeket augusztus 26-án díjazza a szakma.

Ezen a listán szerepel egyelőre a 2. helyen a közönségszavazatok alapján az érdi Szikra Tehetséggondozó Egyesület, aminek alapító elnöke, Zádori Henrietta arra kéri az érdieket, ha egyetértenek a céljaikkal és működésükkel, szavazzanak rájuk.

„Aki ismer minket,tudja,hogy egy cél lebeg a szemünk előtt,az pedig az érdi SNI gyerekek,azon belül az érdi autista gyerekek és családjaik megsegítése.A mozgalmas elmúlt évünk miatt országosan is felfigyeltek ránk és bekerültünk az ország legjobb 100 gyerekekkel foglalkozók listájába. Nagy kitüntetés a csapatuknak, munkánknak és a küldetésünknek,hogy a szülők elégedettsége miatt felkerültünk az Edison 100-2020-as listára és most zajlik a közönségszavazás,ahol jelenleg a 100-ból a 3. helyen állunk!”(azóta a 2. helyre kerültek – a szerk.) 

A Szikra elnöke korábban azt álmodta meg, hogy legyen egy ingyenes tábor az SNI-s gyermekek számára is. Az álom megvalósult, hétfőn kezdődik a tábor. Reméljük, az Edison listával kapcsolatos vágyuk is teljesül majd, és még többen figyelhetnek fel hiánypótló tevékenységükre.

Ezen a linken tud szavazni a Szikrára az Edison listáján.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email