22_03_29_erdmost_nincskep

Hálaszívek teremnek egy tárnoki fán

22_03_29_erdmost_nincskep

Hálaszívek teremnek egy tárnoki fán

A Tiara alkotóház arra kéri a Tárnokon élőket, hogy készítsenek piros szíveket az Egészségház előtti fa díszítéséhez. Azoknak a munkáját szeretnék ezzel megköszönni, akik a veszélyhelyzetben is az emberekért dolgoznak, mondta az Érd FM 101.3-nak Póthné Viczing Gabriella, ötletgazda.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szívekkel feldíszített fával nemcsak az egészségügyben dolgozóknak szeretnének köszönetet mondani a tárnokiak, hanem többek között a postásoknak, a bolti eladóknak és a zöldségeseknek is.

És hogy miért pont egy fát díszítenek fel a szívekkel? Az ötletgazda elárulta, hogy a Föld napja (április 22.) miatt fognak egy fára (méghozzá az Egészségház előtti vérszilvafára)  felkerülni az újrahasznosított anyagból (pl. kinőtt piros pólóból, vagy bármilyen piros textilből) készült szívecskék, amiknek az elkészítése sem túl bonyolult procedúra és akár a gyerekek számára is jó móka lehet.

Póthné Viczing Gabriella azt is elmondta, rendkívül ki vannak éhezve már a tárnokiak is a közösségi eseményekre és élményekre, ami abból is látszik, hogy sokan virtuális közösségi tereket hoztak létre náluk az elmúlt egy hónapban: van virtuális piacterük, vannak virtuális programajánlóik, amelyekkel próbálnak kapaszkodókat adni a gyermekeikkel otthon maradó édesanyáknak, illetve ahhoz, hogy lelkileg is jól érezzék magukat a tárnokiak.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email