22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárják a Duna-partot és a gátat a kirándulók elől

22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárják a Duna-partot és a gátat a kirándulók elől

Lezáratja a húsvéti ünnepek idejére Érd legzsúfoltabb sétáló- és kirándulóhelyeit Csőzik László polgármester. Zárva lesz az ófalusi gát és a Molnár utca végi Duna-parti szakasz, ide csak az engedéllyel rendelkező horgászok mehetnek be - tájékoztatott közösségi oldalán a városvezető.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írja, rengeteg visszajelzést kapott, hogy az elmúlt hetekben, különösen hétvégén, munkaszüneti napokon elözönlik az emberek a Duna-parti sétálóhelyeket.

Itt az ideje, hogy ismét komolyan vegyük a járványveszélyt! Akik eddig is ezt tették, és a minimálisra korlátozták személyes kapcsolataikat, azoknak köszönöm az együttműködést és a felelősségérzetet! A többiektől azt kérem, hogy legyenek sokkal jobban tekintettel egymásra és a közösségre!  Minden szempontot mérlegelve és a vízügyi hatóságokkal egyeztetve úgy döntöttem, hogy a húsvéti ünnepekre lezárahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg a legzsúfoltabb sétáló- és kirándulóhelyeket Érd város közigazgatási területén belül. Április 10., péntektől április 13., hétfőig, tehát a pénteki, szombati, vasárnapi és hétfői napon is zárva lesz az ófalusi gát és a Molnár utca végi Duna-parti szakasz, ide csak az engedéllyel rendelkező horgászok mehetnek be. Ha sétálni, kirándulni szeretnének, csak a szűkebb családdal és a frekventált helyektől minél távolabb tegyék!

A polgármester nyomatékosan kér mindenkit, hogy a feltétlenül szükséges ügyintézést, vásárlást leszámítva kerüljék el a látogatottabb helyeket. Sokan még mindig nem veszik figyelembe, hogy az emberek többsége tünetmentes vagy enyhe tünetekkel rendelkező vírushordozóként legalább 2-3 további embert meg tud fertőzni. 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email