22_03_29_erdmost_nincskep

Elöntött lakás, vízzel telt pincék

22_03_29_erdmost_nincskep

Elöntött lakás, vízzel telt pincék

Elöntött házhoz riasztották a tűzoltókat Érden - értesültünk a Katasztrófavédelemtől.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Frissítés: délután háromnegyed háromkor értesültünk arról, hogy Érden már négy, Diósdon két helyen kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak, Szigetszentmiklóson pedig hét helyszínre vonultak ki.

Érden a Faragó utcában egy nagy kidőlt fa zárta el a forgalmat, a Szovátai úton egy pincébe ömlik be a víz, a Bajcsy-Zsilinszky út mellett élők pedig azt jelezték, hogy az utcán hömpölyög az ár. A Béla utcában egy mélygarázsban egy méter magasan áll a víz.

Diósdon a Petőfi utcában egy ház portáján több autó is vízben áll, és egy pincét is elöntött a csapadékvíz a településen.

Mint a Katasztrófavédelemtől megtudtuk, az érdi és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók mellett már az önkéntesek is dolgoznak.

_________

A kora délutáni felhőszakadás után várhatóan több helyre is riasztják majd az érdi tűzoltókat, akik kettő óra környékén a Torockói utcában dolgoztak, ahol az úttestről ömlött be a víz a házba. Ugyanekkor Halásztelken két pincébe kellett kivonulniuk az egységeknek, Szigetszentmiklóson pedig egy üzlet előtt állt úgy a víz, hogy a vendégek nem tudtak kimenni – értesültünk a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

A fővárosban is nagy esők várhatók: az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú (narancs) meteorológiai riasztást adott ki Budapest területére délután.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email