22_03_29_erdmost_nincskep

Elkapkodták a csemetéket

22_03_29_erdmost_nincskep

Elkapkodták a csemetéket

Alma-, meggy-, cseresznye-, kajszi- és szilvafacsemetéket osztott az önkormányzat 28-án. Az akció rendkívül népszerű volt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A csemetosztás az Elvira-majorral való együttműködés keretében jött létre, egy jelentkező két facsemetét vihetett haza ingyen. Regisztrációra nem volt szükség, aki korábban érkezett, az még válogathatott az alma-, meggy-, cseresznye-, kajszi- vagy szilvafacsemeték közül, de igen gyorsan alatt elkapkodták a fákat.
„Alma- és meggyfát kaptunk. Korán érkeztünk, mert tavaly lemaradtunk, és idén nem szerettünk volna. A nejem is sorbanáll, szeretnénk kajszit is ültetni” – mondta az egyik érdi lakos, hozzátéve: vásároltak is fákat az idén.
„Az interneten láttuk, hogy van ez a lehetőség. Az unokámmal együtt jöttünk el, ez az első alkalom. Nem hittük volna, hogy ilyen sokan eljönnek. Almafát lehetett soron kívül kapni, azt választottuk. Nagyon szeretjük az otthon termő gyümölcsöt”- mondta egy nyugdíjas hölgy, aki szerint azért ilyen népszerű ez az akció, mert a Covid ideje alatt sokan berendezkedtek a háztáji zöldség- és gyümölcstermesztésre.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email