img_7691

Foci: kikapott Balassagyarmaton az Érdi VSE

img_7691

Foci: kikapott Balassagyarmaton az Érdi VSE

A héten napi két edzéssel készültek a közelgő tavaszi bajnoki rajtra az Érdi VSE labdarúgói, akik a hét második edzőmeccsén fáradtan játszva 1-0-s vereséget szenvedtek a Közép csoportban szereplő Balassagyarmati VSE vendégeként.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár Limperger Zsoltnak sérülés miatt továbbra is számos játékost kell nélkülöznie, a Balassagyarmat ellen az új szerzemények közül Hunya Krisztián is bemutatkozott, míg Gajda Márkó próbajátékon vett részt.

A találkozón főként mezőnyben zajlott a játék, valamelyest a hazaiak birtokolták többet a labdát, de az első félidőben csak egy igazán nagy helyzetig jutottak, de akkor Kertész Ferenc védett bravúrral, míg a túloldalon csak Koós Gábor vállalkozott egy távoli átlövésre.

A térfélcserét követően sem változott a játék képe, miután mindkét csapat sokat hibázott a támadások építése során, így a kapuk sem forogtak veszélyben. Aztán a hajrá előtt a Balassagyarmat mégis betalált, amikor Gergely Péter pöckölt Kondor Tamás felett az érdi kapuba, beállítva ezzel az 1-0-s végeredményt a 75. percben.

“A heti edzésmunka nagyon rányomta bélyegét a mérkőzésre. Az osztály egyik legjobb csapata ellen jött ki a fáradtság. A második félidőben szinte mindenki ötven százalékon mozgott, de jövő héttől frissítünk és remélem, jobb játékot fogunk mutatni”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE-re még két edzőmérkőzés vár a február 13-i, PAFC II elleni idénynyitó előtt. Előbb február 2-án, 18.30-tól a Monorral játszanak Kertész Ferencék, majd február 6-án a Paksi FC második csapatát fogadják az Ercsi úton.

Felkészülési mérkőzés
Balassagyarmati VSE – Érdi VSE 1-0 (0-0)
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Csiszár, Gajda, Petrezselyem – Pallagi – Szabó R., Hunya, Koós – Bartos, Kürti
Csereként pályára léptek: Kondor (kapus), Révész, Kertész B., Somogyi D., Fügedi
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Gergely Péter (75. perc)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email