22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: felemás hétvégét produkált a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: felemás hétvégét produkált a Delta

Mint beszámoltunk róla, 3:0-s vereséget szenvedett Kaposváron a Delta RSE Érd NB II-es női röplabdacsapata. A klub U17-es együttese egy-egy győzelemmel és vereséggel, míg az U13-as korosztály két vereséggel zárta a hétvégi fordulót.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Delta U17-esei a budapesti Corvinus Egyetem sportcsarnokában játszott zárt kapuk mögötti mérkőzéseket. Hopkáné Wolf Rita együttese előbb három szettben kikapott a Közgáz SC és DSK-tól, de ezt egy ugyanilyen arányú DSE Röplabda Akadémia elleni győzelemmel javította.

„Az első mérkőzésen megint álmosan játszottunk, meghatározó játékosaink nem hozták azt a teljesítményt, ami elvárható tőlük és a többiek sem tudták átvenni szerepüket. Sok nyitás és nyitásfogadási hibát is elkövettünk. A második mérkőzésen már a határozott játékukat hozták a lányok. Odafigyelve, összeszedetten tették, amit kell. Mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni”

– értékelt Hopkáné Wolf Rita, az U17-es csapat edzője.

Női röplabda U17 II. osztály, Nyugat, alapszakasz
Közgáz SC és DSK–Delta RSE Érd 3:0
Delta RSE Érd–DSE Röplabda Akadémia 3:0
A Delta kerete: Kas, Madari-Tóth, Rizmajer, Budaházy, Dulka, Dabóczi, Kiss, Gattyán, Nagy, Ürögi, Kovács, Bódi, Gyüre, Zahorszki. Vezetőedző: Hopkáné Wolf Rita.

Az U13-asok hazai környezetben, a Bolyai János Általános Iskolában fogadták a Vasast és a Nyíregyházi Sportcentrumot, melyek ellen a házigazdák egyaránt 2:1-es vereséget szenvedtek

Női röplabda U13 OMB I. osztály
Delta RSE Érd–Vasas SC Kék 1:2
Nyíregyházi Sportcentrum–Delta RSE Érd 2:1
A Delta kerete: Riskó, Czuppon, Dömötör, Fodróczy, Seres, Dozet, Baumann, Tóth. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email