22_03_29_erdmost_nincskep

Közgyűlés: ismét terítéken lesz a Modern Városok Program

22_03_29_erdmost_nincskep

Közgyűlés: ismét terítéken lesz a Modern Városok Program

Harmincegy napirendi pontot tárgyal szeptember utolsó napján Érd képviselő-testülete. A délután négy órakor kezdődő ülésen átadják a Magyar Birkózó Szövetség centenáriumi elismerését is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A városatyák beszámolót hallgathatnak meg a Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 2020. évi tűzvédelmi tevékenységéről, majd a lejárt határidejű határozatok végrehajtásával kapcsolatos jelentés következik. Csőzik László tájékoztatja a testületet a Modern Városok Program érdi beruházásainak előrehaladásáról, majd megtárgyalják a költségvetési rendelet módosítását célzó javaslatot.

Szavaznak továbbá a HÉSZ módosításáról, módosíthatják az egészségügyi alapellátási körzetek megállapításáról szóló rendeletet, valamint az Érdi Városfejlesztési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2021. évi üzleti tervét. Terítéken lesz az érdi buszvárók üzemeltetése, és elfogadhatják az Érdi Sport Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2021. évi második félévi és 2022. első félévi üzleti tervét. Döntenek arról, hogy a város részt vesz-e egy okoszebra-pályázaton, és szó lesz az iskolák felvételi körzethatárairól is.

Módosulhat a Szociális Gondozó Központ SZMSZ-e és szervezeti egységeinek szakmai programja, és elfogadhatják a beszámolót a Sirius állatmenhely és az ebrendészeti telep 2020-as működéséről. 

A közgyűlésen (zárt ajtók mögött) javaslatot tesznek több helyi díj adományozására is. 

A közgyűlés teljes napirendjét itt olvashatja el. 

 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email