22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: az éllovas elvette az érdiek veretlenségét

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: az éllovas elvette az érdiek veretlenségét

Hazai pályán vesztette el bajnoki veretlenségét az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjában az éllovas Mosonmagyaróvári TE-t fogadta, amely a belső védő, Debreceni András mesterhármasával és Boros Gábor távoli bombájával győzött 4-0-ra az Ercsi úton.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Rangadóra volt kilátás, hiszen az éllovas Mosonmagyaróvárt fogadta a még veretlen Érdi VSE.

Bár a vendégek már rögtön a második percben ígéretes szabadrúgáshoz jutottak – melyet Kertész Ferenc könnyedén védett -, de a mérkőzés nehezen indult be, igazán nagy lehetőség egyik oldalon sem akadt, egészen a félidő derekáig, amikor Illés Dávid közeli löketét kellett bravúrral hárítania az érdi kapusnak. A kissé állóháborúvá váló mérkőzésen aztán a 38. percben szinte a semmiből került előnybe a Mosonmagyaróvár, amikor egy jobboldali beadás után a hosszún többen ütköztek, de Debreceni András valahogy a kapuba juttatta a labdát (0-1).

A szünetben az érdiek vezetőedzője, Limperger Zsolt kettőt is cserélt és a sérülésből visszatérő Szabó Richárd, Kollega Krisztián kettőst is pályára küldte, ennek ellenére a Lajta-partiak voltak aktívabbak a második félidő elején, de előbb Kertész Ferenc védett egy nagyot, majd Popov három méterről lőtt fölé.

Szűk egy óra játék után egy jobboldali szöglet után Debreceni megint üresen fejelhetett, amelyet okosan bólintott vissza a rövid felsőbe (0-2). Újabb néhány perccel később megint nem tudtak kivédekezni egy szögletet az érdiek, amikor ismét Debreceni volt eredményes.

Az érdiek a folytatásban sem tudtak közelebb kerülni, sőt, a hajrá előtt Boros Gábor távoli löketével vette be Kertész Ferenc kapuját, kialakítva ezzel a 4-0-s vendégsikert.

“Az első félidőben abszolút kiegyenlített mérkőzés volt, egyik oldalon sem voltak nagy lehetőségek, igaz, hogy egy hibánk miatt volt egy nagy védése Kertész Ferencnek, aztán szintén a mi hibánkból kaptunk egy elkerülhető gólt. Felhívtuk a figyelmet, hogy Debreceni András az egyik, ha nem a legjobban fejelő játékos az osztályban, de most fejelt nekünk két elkerülhető gólt, de úgy gondolom, a fő probléma az volt, hogy a támadójátékunk egyáltalán nem úgy működött ahogy kellett volna, sem az első félidőben, sem a másodikban. A szünetben bele kellett nyúlni a meccsbe és bíztam benne, hogy a két támadónkkal veszélyesebbek leszünk, de az egyik három, a másik négy hetet hagyott ki, szóval ők még nincsenek százszázalékos állapotban”

– értékelte a mérkőzést Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“Ilyen mérkőzésre számítottam, mert az Érd masszív csapat, amely nem véletlenül volt veretlen idáig, de mondtam a fiúknak, hogy a helyzetkihasználás döntő lesz. Az elmúlt mérkőzéseken volt ebben hiányérzetem, de most – bár hagytunk ki helyzeteket – jó százalékban értékesítettük őket, szóval bízom benne, hogy ezen az úton megyünk tovább”

– értékelte a mérkőzést a vendégek vezetőedzője, Varga László.

Az Érdi VSE legközelebb szeptember 4-én, szombaton, 11 órától a Gyirmót FC Győr II vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 6. fordulójában.

NB III, Nyugati csoport, 5. forduló
Érdi VSE – Credobus Mosonmagyaróvár 0-4 (0-1)
Érd, 150 néző. V.: Maml (Rózsa, Molnár A.)
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Bozsoki, Csiszár – Varga T. (Molnár D., 65. p.), Révész (Szabó R., a szünetben), Pallagi, Kertész B. (Kollega, a szünetben), Németh G. V. – Gera D. (Kovács B., 81. p.), Koós
Vezetőedző: Limperger Zsolt
MTE: Heinrich – Czingráber, Debreceni, Deák I. – Tóth M. (Tóth L., 62. p.), D’urso (Végh B., 62. p.), Illés D. (Szegő, 55. p.), Horváth K. (Nagy K., 73. p.) – Jasarevic, Popov (Nagy Z., 73. p.), Boros
Asszisztens-edző: Borbély Attila
Gól: Debreceni (38. p., 59. p., 65. p.), Boros (80. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email