22_03_29_erdmost_nincskep

Álom vagy valóság a helyi kórház?

22_03_29_erdmost_nincskep

Álom vagy valóság a helyi kórház?

Alig két hete jött létre a Facebookon egy zárt csoport, amelynek az a célja, hogy Érdnek és Százhalombattának közös kórháza legyen. A kezdeményezést már közel háromezren támogatják és az adminok azt remélik, hogy a közösség erejével nyitott füleket találnak a döntéshozók körében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című reggeli műsorának a vendége volt a csoport két adminisztrátora, Mánya Zsolt és Katona Antal. Elmondták, hogy szinte valamennyi környéken élő igénye, hogy ne Budapestre kelljen kórházba járniuk, nem is a távolság, hanem adott esetben a közlekedési nehézségek miatt. Véleményük szerint az itt élők létszáma miatt is komoly igény volna egy közös kórházra, valahol a két település között. 

Elképzelésük a csoporttal az, hogy a jelenlegi és majdani választott képviselőik számára nyilvánvalóvá tegyék, hogy van itt egy valamekkora választói réteg, akik sokfélék, nem mindig értenek egyet, de van egy közös ügy, amihez viszont ragaszkodnak: az pedig az, hogy létesüljön egy közös kórház a térségben élők számára. 

Hallgassa meg a beszélgetést!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email