22_03_29_erdmost_nincskep

Biztonságosabb a fel- és lehajtás a 7-es főút és Tárnok között

22_03_29_erdmost_nincskep

Biztonságosabb a fel- és lehajtás a 7-es főút és Tárnok között

Közelít a befejezéshez a 7-es számú főúton Tárnok Dózsa György útjának végén épülő körforgalom, amely a Tárnok felől érkezőknek biztonságosabbá teszi az útra való fel- és lehajtást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dr. Lukács László, Tárnok polgármestere a Halom Tv-t emlékeztette, a körforgalmat az Érdi Ipari Parkhoz kapcsolva hozta létre néhány hónap alatt a NIPÜF Zrt. Elmondta, az útfelület készen van, fel van festve és járható és amikor nincsenek munkálatok, akkor teljes üzemben használható.

Tárnok polgármestere hozzátette, amikor napközben még dolgoznak a munkálatokon – tereprendezés, a körforgalom közepe, stb. – akkor visszarakják a lámpákat is.

Dr. Lukács László kiemelte, a területen sok baleset fordult elő, mert az autósok az egyenes út miatt szerettek gyorsan hajtani. Az építkezés ideje alatt viszont a település egyes részén jelentősen nőtt a forgalom, mert az építkezés miatti dugót a belterületen kerülték ki az autósok.

Dr. Lukács László beszélt Tárnok költségvetéséről is. Mint elmondta, ahol lehetett, ott spóroltak, így „elég nagy mennyiségű tartalék pénzük” maradt, de szükség is volt rá, mert az iparűzési adó miatt újabb 48 millió forintot vettek el a településtől, de több fejlesztést is befejeznek a költségvetéstől függetlenül. Megemlítette a Vadlúd utcai körforgalom megépítését és Tárnok közvilágításának korszerűsítését is.

Mint dr. Lukács László elmondta, Tárnok költségvetése 2,7 milliárd forint, amibe már a tavalyi év maradványértéke is benne van.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email