22_03_29_erdmost_nincskep

Egy teljes százhalombattai család hunyt el koronavírusban

22_03_29_erdmost_nincskep

Egy teljes százhalombattai család hunyt el koronavírusban

Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere közösségi oldalán tudatta a megrendítő hírt, hogy koronavírus-fertőzésben elhunyt az Óvárosban élő Varga család mind a négy tagja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A városvezető emlékeztet, már több mint 3 millió ember hunyt el szerte a világban a koronavírus-fertőzés miatt.

„Már nincs olyan család, akinek a környezetében ne történt volna tragédia. Mindig megdöbbenünk, ha értesülünk egy közeli vagy távoli ismerősünk fertőzéséről, haláláról. Fiatalt, időst, minden korosztályt érint a járvány, amely hosszú ideje életünket uralja és korlátok közé szorít bennünket. Amit közösen tehetünk, hogy legyőzhessük a járványt az a megelőzés, a szabályok betartása és a védőoltás felvétele” – írta közösségi oldalán Vezér Mihály, hozzátéve, Százhalombattán is többen szorultak kórházi kezelésre.

„Az, hogy egy család mindegyik tagja életét veszíti nagyon ritka és tragikus. A Varga család tagjai kórházba kerültek, az orvosok hiába tettek meg mindent, a vírus erősebbnek bizonyult. Először az édesanya halt meg, majd a gyermekeik, bíztunk abban, hogy az édesapa felgyógyul, de sajnos őt is elveszítettük” – számolt be róla Százhalombatta polgármestere, aki együttérzését fejezte ki mindenkinek, akit veszteség ért.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email