22_03_29_erdmost_nincskep

Tart a gyűjtés a Hóangyal Alapítványnak

22_03_29_erdmost_nincskep

Tart a gyűjtés a Hóangyal Alapítványnak

Márciusban a Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványa, a Hóangyal Alapítvány a Civil Licit Érd kedvezményezettje, miután februárban közel 300 ezer forint gyűlt az Érd és Térsége Mentőszolgálatért Alapítványnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint arra Martin Norbert, a Civil Licit Érd egyik alapítója emlékeztetett, az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány februárban másodszor volt a jótékonysági árverés kedvezményezettje, hiszen tavaly az ő támogatásukra indult el a kezdeményezés is.

A mentősök azonban februárban új módszerrel, híres, ismert emberek bevonásával próbált bevételt generálni, amely olyan jól sikerült, hogy közel 300 ezer forintot gyűjtöttek a mentőállomás eszközeinek fejlesztésére.

Martin Norbert a márciusi kedvezményezett kapcsán kiemelte, a Móra iskola mögött álló Hóangyal Alapítványra azért esett a választásuk, mert az intézményben sok hátrányos helyzetben élő diák tanul, így az ő támogatásukra a befolyt összegből tartós élelmiszert vásárolnak. A másik fő cél az iskola informatikai eszközparkjának fejlesztése.

„Különösen hasznos lenne számukra, ha új számítógépeket tudnának beszerezni, de emellett szeretnénk támogatni azokat a rászoruló családokat, akiknek gyermekei az iskolába járnak” – fogalmazott a társalapító, aki az Érd FM 101.3 érdeklődésére beszámolt arról is, márciusban eddig 84 ezer forint folyt be, de kb. ugyanekkora összegben érkezett felajánlás a még zajló licitekre.

A Civil Licit Érd csoporthoz ide kattintva csatlakozhat! 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email