vass_medical

Új egészségügyi szolgáltató nyílt Érden

vass_medical

Új egészségügyi szolgáltató nyílt Érden

A lézersebészet, a bőrgyógyászat, a szemészet már elérhető, hamarosan pedig újabb ellátásokkal is várja a betegeket a Vass Medical magánrendelő.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Bajcsy-Zsilinszky út 143-as szám alatt található Vass Medical magánrendelő szolgáltatásai néhány hónapja már bárki számára elérhetőek, azonban az egészségügyi központ hivatalos nyitóceremóniájára csak a minap, október 11-én került sor.

Vass Viktória, a Vass Medical ügyvezető-tulajdonosa elárulta, a 2018-ban írt egyetemi szakdolgozatában tette fel először a kérdést, hogy vajon lenne-e igény Érden és vonzáskörzetében egy ilyen lehetőségre. Miután kiderült, hogy meglehetősen komoly kereslet mutatkozik rá, így pár év elteltével meg is valósította az elképzelést.

„Ha megnézzük a régiót, akkor igazán széleskörű szolgáltatásokat nyújtó egészségügyi központ szerintem nincs. Nem beszélve a nagyszerű érd-parkvárosi lokációról. Itt van a közelben az M7-es, az M0-ás, sőt még az M6-os autópálya sincs messze. És az elmúlt néhány hónapban meg is tapasztaltuk, hogy sokan jönnek messzebbről, például a XI. és a XXII. kerületből vagy Budaörsről, mert kényelmesebb ide jönni, mint a fővárosba”

– fogalmazott, egyúttal hozzátette, van már rutinja az egészségügyi vállalkozások terén, hiszen az övé a rendelő mellett már több, mint tíz éve működő Vass gyógyszertár, illetve egy kozmetikai termékeket forgalmazó céget is működtet.

Ha a rendelő honlapjára, vagyis IDE KATTINTUNK, akkor egészen pontos képet kaphatunk a jelenleg elérhető egészségügyi ellátásokról, a rendelőben dolgozó orvosokról, az árakról, ahogy természetesen minden egyéb fontos információhoz is hozzájuthatunk.

Vass Viktóriától megtudtuk, ezt a kínálatot szeretnék még az idén tovább bővíteni egy felnőtt és gyermek fül-orr-gégésszel, egy urológussal, egy ultrahangos szakorvossal, valamint egy háziorvossal.

Mint hangsúlyozta, a Vass Medical pillanatnyilag egy magánrendelő, ahol fizetni kell a gyógyításért, viszont hosszabb távon, valamint, ha azt a jogszabályok is lehetővé teszik, akkor szeretnék az érdi Dr. Romics László Egészségügyi Intézményt is segíteni, aminek az igazgatójával már fel is vette a kapcsolatot egy jövőbeli együttműködés reményében.

Címlap és belső képek: Zakor Béla

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email