magyar férfi röplabda-válogatott

Nívós röplabdameccsek az Érd Arénában

magyar férfi röplabda-válogatott

Nívós röplabdameccsek az Érd Arénában

A férfiak már játszottak, a hölgyek szombaton lépnek pályára Európa-bajnoki selejtezőn.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy arra már sokan felfigyelhettek az elmúlt hónapokban, sőt években, a magyar röplabdázás otthonává vált az Érd Aréna. Nem véletlen, hiszen a létesítmény egy jól felszerelt, modern csarnok, földrajzilag jó fekvésű, könnyen megközelíthető helyen található.

A röplabda sportág berkein belül rendeztek itt már Magyar Kupa-döntő mellett számos válogatott mérkőzést: barátságost, Európa-liga találkozót és Európa-bajnoki selejtezőt is. Az érdi Delta Röplabda SE is rendre segíti a Magyar Röplabda Szövetség munkáját annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalú eseményeket sikerüljön lebonyolítani városunkban.

Az Európa-bajnoki selejtezők táborába tartoznak azok az összecsapások is, amelyeknek ezekben a napokban volt, illetve lesz házigazdája az Érd Aréna.

A magyar férfi röplabda-válogatott szombaton Dánia ellen kezdte meg szereplését a kontinenstorna kvalifikációs sorozatában. Ifjabb Nagy Péter szövetségi kapitány elsősorban tehetséges fiatalokból álló csapata nem tudott bravúrt elérni Dánia nemzeti együttese ellen, múlt szombaton, és 3-0-ás vereséget szenvedett az A csoport 1. fordulójában.

„Nem szeretnék kifogásokat keresni azzal, hogy fiatal a csapat. Mi úgy jöttünk ide, hogy nyerni akarunk, de elég bátortalanul játszottunk. Bátorságban vártam volna többet és a nyitásaikkal is sokat szenvedtünk, pedig azért nem voltak annyira embert próbálóak“

– értékelt a Magyar Röplabda Szövetségnek Ifjabb Nagy Péter szövetségi kapitány.

Európa-bajnoki selejtező, A csoport, 1. forduló
Magyarország–Dánia 0:3 (-13, -20, -18)
Érd, Érd Aréna, 990 néző. V.: Juracek (szlovák), Georgiev (bolgár)
MAGYARORSZÁG: Keen Cameron, Horváth K. 7, Ambrus 2, Bibók 11, Kecskeméti 5, Boldizsár 4. Csere: Takács, Kiss M. (liberók), Tomanóczy, Péter B. 1, Szalai 2, Cziczlavicz 4. Vezetőedző: ifj. Nagy Péter

Dániai győzelem után lép pályára az Érd Arénában a női csapat

Az Érd Arénába hozott nemzetközi mérkőzések sora ezzel nem ért véget, ugyanis most szombaton az első fordulóban pont Dániában 3:2-re győzedelmeskedő női röplabda-válogatott lép pályára nálunk. A selejtezősorozat második körében este fél hétkor indul útjára a labda. Magyarország ellenfele a kontinens legjobbjai közé sorolt Belgium lesz.

Fotók: Magyar Röplabda Szövetség

További cikkeink

További cikkeink

Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény pályázatot hirdet Sebészeti szakrendelés sebészeti járóbeteg asszisztens munkakör betöltésére.
A Czabai-kert tulajdonosa az érdi környezetvédelem kimagasló és megkerülhetetlen személyisége volt.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email