festesecsetPixabay

Képírás tollal, ecsettel

festesecsetPixabay

Képírás tollal, ecsettel

Votin Józsefnek nyílik kiállítása csütörtökön a Szociális Gondozó Központban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Mostanában, hogy visszavonult emberként lassan kifelé vagy hazafelé(?) ballagok, látom, hogy a ceruza meg a toll nemcsak író-, hanem képíró eszköz is lehet. És az ecset is. Így azután jövök, megyek, üldögélek, gondolkodom, nézelődöm, és amit látok (belül), abból jó esetben KÉP lesz.

Mit mondjak magamról még? Talán azt: régebben vonzott „a dolgok esti lélekvándorlása”, mostanában egyre inkább tetszik az élet bonyolult egyszerűsége. Erre törekszem képeimben, a rajzaimban, amelyek az utóbbi 15 évben helyi, megyei és országos kiállításokon is szerepeltek és szerepelnek. Az országos Esszencia vándorkiállításon három képemet állították ki, és tavalyelőtt első díjat nyertem képeimmel a Dunai illúziók festőversenyen.”

Így vall magáról Votin József, akit nagyon sokan ismernek Érden, többen közt azért, mert a helyi sajtóban hosszú ideig publikált. Egyéni kiállítása utoljára két évvel ezelőtt volt Érden a Parkvárosi Közösségi Házban. Mint az ÉrdMostnak elmondta, régi és új festményekkel érkezik a Szociális Gondozó Központba.

Mintegy negyven képét láthatják azok, akik eljönnek a Topoly u. 2. alatti kiállításra, amit június 13-án, 15 órakor nyit meg Szűcs Gábor alpolgármester. Közreműködnek a Bolyai és az Érdligeti iskola diákjai.

 

Kiemelt fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email