baleset_torokbalinti

Több súlyos sérültje van a Törökbálinti úti balesetnek

baleset_torokbalinti

Több súlyos sérültje van a Törökbálinti úti balesetnek

A lámpás kereszteződésben egy busz és egy személyautó ütközött össze.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Összeütközött egy autóbusz és egy személyautó Érden, a Törökbálinti úton. A balesetben többen is megsérültek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense az ÉrdMostnak elmondta, hogy az ütközés hajnalban, 4:35-kor történt. Váraljai Anita hozzátette: a Mercedes típusú személygépkocsit vezető 20 éves budapesti férfi és a mellette ülő 17 éves nő súlyos, a hátsó ülésen ülő 16 éves utas könnyű sérüléseket szenvedett.

A buszt egy 57 éves érdi férfi vezette, aki fejsérüléseket szenvedett, a buszban utazott még egy 25 éves ukrán férfi is, aki szintén súlyosan megsérült. Információink szerint a busz nem menetrend szerinti járat volt. A buszról az alábbi videót készítettük:

Az érdi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a járműveket, a Mercedes 17 éves utasát pedig feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból, az autó tetejét tejesen le kellett vágni – ezt már Csámpai Attila, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől tudtuk meg.

A műszaki mentés idejére lezárták a teljes útszakaszt. A rendőrség a baleset körülményeit még vizsgálja, így további tájékoztatást nem adtak az esetről.

A balesetről készült képekhez kattintson a lenti galériára:

 

fotó Érd HTP

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email