autos_uvoltozes_borito_3

Kamera rögzítette, ahogy bepöccent egy autós Érden – videó

autos_uvoltozes_borito_3

Kamera rögzítette, ahogy bepöccent egy autós Érden – videó

Mint később kiderült, meg is volt rá az oka, hogy leüvöltse autóstársa fejét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Budapesti Autósok nevű portál tette közzé azt a felvételt, amit egy éppen arra járó autós fedélzeti kamerája rögzített kedden az érdi Bajcsy-Zsilinszky és Tárnoki utak találkozásában.

Akkor még nem lehetett tudni, mi történt, csak azt látni, hogy egy férfi önmagából kifordulva üvöltözik autóstársával, aki feltehetőleg valami szabálytalanságot követhetett el, ezért neki félre kellett rántania a kormányt.

Azonban – többek közt – a portál YouTube csatornáján látható videó alatt a hozzászólók azt vélelmezték, hogy az ordibáló férfi valószínűleg megijedt, és sokkos állapotban tette, amit tett.

Egyikük, aki elmondása szerint szemtanúja is volt az eseményeknek, ezt írta:

„Igaza volt! Láttuk az esetet! Sajnos nem volt rendőr de, több autóst is fékezésre, és félrerántásra kényszerített az Opelos!! Engem a párom fogott vissza, hogy ne szálljak ki… én megvertem volna… Az előttem lévő úr meg nagyon megijedt, látszott rajta… bekattant… jobb ilyenkor semmit sem tenni.! Minden esetre.! NEKI VOLT IGAZA! A jog persze más! De kérdem, ha veled teszik, akkor mit csinálsz, őt konkrétan majdnem letolta az árokba! Na? Akkor? Rendőr persze sehol soha! :-)”

Viszont szerdára kitisztult a kép, hiszen az autóban fedélzeti kamerával közlekedők közösségének hála, azok pillanatok is nyilvánosságra kerültek, ahol az eset előzményeit is látni. A következő képek önmagukért beszélnek.

A kommentelők véleménye szerint szerencse, hogy a vétkes sofőr egy kiabálással megúszta, és nem fajult tettlegességig dolog.

Fotó: BpiAutósok

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email