hamzsabeg_ter_czereb

Megújultak a Hamzsabég tér környéki utcák is

hamzsabeg_ter_czereb

Megújultak a Hamzsabég tér környéki utcák is

Aszfaltozás történt a területen, sőt a száguldozásnak is gátat szabtak a fejlesztések.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Épül-szépül a Hamzsabég tér Ófaluban, rengeteget változott a terület az elmúlt időszakban. Legutóbb a teret övező poros utcák kaptak aszfaltburkolatot.

A megújult kétsávos utca

A polgármester a tér rendezésével és a korábbi elképzelésekkel kapcsolatban elmondta, hogy az előző városvezetés családbarátnak egyáltalán nem mondható „sajátos” terveket szőtt a Hamzsabég tér átalakítására, ugyanis buszfordulót akartak itt kialakítani.

„Ki is váltották az itt élők haragját, akik a 2019-es választások után tőlünk is kérték: vessük el ezt a tervet. Úgy lett, nem itt épül meg”

– hangsúlyozta Csőzik László.

Tehát buszok nem fogják megzavarni a helyi lakosok nyugalmát, ellenben a Hamzsabég tér melletti homokos, kavicsos utca kétsávos, szegélyes új aszfaltburkolatot kapott, ahogy a Vető utca is pormentes lett. Az utóbbi helyszínen fekvőrendőr is készült, így a gyorshajtóktól sem kell tartani.

Fekvőrendőr a Vető utcában

A tér fejlesztése ezzel még nem ért véget, ugyanis egy modern játszótér épül majd itt, amire az ófalusi családoknak nagy szüksége van, hiszen a legközelebbi játszótér is kilométerekre található innen.

Az önkormányzat kiemelten figyel arra, hogy minden fejlesztés, újítás a tér lakóinak bevonásával történjen. Bármibe kezdenek, konzultálni, egyeztetni fognak az itt élőkkel.

fotó: Czere Bálint

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email