IMG_8569

Bajnok edzőt kaptak az érdi focisták

IMG_8569

Bajnok edzőt kaptak az érdi focisták

Domján Attila megbízatása egyelőre az idény végéig szól.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy arról már beszámoltunk a héten, edzőváltás történt a labdarúgó NB III-ban szereplő Érdi VSE futballcsapatánál. A felnőtt együttes utóbbi időkben tapasztalt eredménytelensége miatt közös megegyezéssel távozott Ebedli Zoltán vezetőedző, illetve segítője, Csiszár Zoltán. Ebedli Zoltán hatvanöt tétmérkőzésen irányította a csapatot (Magyar Kupa-mérkőzések nélkül – a szerk.). Ezalatt egyaránt huszonhét győzelem és vereség mellett tizenegy döntetlent könyvelhetett el.

Az Érdi VSE vezetősége napokon belül meg is találta a csapat új vezetőedzőjét, Domján Attila személyében. A korábban az Iváncsával NB III-as bajnokságot nyert, NB II-ben Siófokon és Szentlőrincen is dolgozó edző szerződése egyelőre az idény végéig szól.

„Először is nem gondoltam volna, hogy a tavasz folyamán még vállalok vezetőedzői szerepet felnőtt szinten. A Honvédnál megtaláltam a számításaim, jól érzem magam abban a szerepkörben, amiben ott dolgozom. Voltak megkereséseim, de nem motivált a kért feladat. Amikor az érdi vezetőkkel beszéltem, kicsit az iváncsai tárgyalás jutott eszembe. Akkor éreztem valami hasonlót, hogy ez egy jó lehetőség számomra. Az előttünk álló hat mérkőzésben gondolkodunk, amin annyi pontot kell szereznünk, hogy a klub bennmaradjon ebben az osztályban. Tovább egyelőre nem nézek”

— nyilatkozta Domján Attila az Érd Médiacentrumnak.

Az Érdi VSE huszonnégy fordulót követően az NB III Dél-Nyugat csoportjának tizenegyedik helyén áll hat győzelemmel, öt döntetlennel és tizenhárom vereséggel, huszonhárom szerzett ponttal. 

 

Fotó: Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email