tanai_attila_rendor_borito

Érdi rendőr mentette meg a kisfiú életét

tanai_attila_rendor_borito

Érdi rendőr mentette meg a kisfiú életét

A törzszászlós szirénázó rendőrautóval szállította kórházba a fulladozó cukorbeteg gyermeket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tanai Attilával valószínűleg épp a fordítottja történt, mint szokott, ugyanis nem ő állított meg egy másik autóst, hanem őt villogta le egy civil – számolt be az esetről a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldala.

Az érdi rendőr éppen a parkvárosi Bem téren járőrözött, amikor a mögötte haladó autós hevesen villogni kezdett. A törzszászlós nem tudta mire vélni a dolgot, ezért megállt, és kiderült, hogy egy kétségbeesett édesapa az, aki cukorbeteg gyermekének próbált meg segítséget kérni az éppen arra járó rendőrtől.

A kisfiúnak éppen fulladásos rohama volt, és az apuka attól tartott, hogy nem érnek vele időben a kórházba.

A poszt így írja le az ezt követő eseményeket:

„Tanai Attila törzszászlós nem sokat hezitált, a kicsit gyermekülésestül átpakolta a rendőrautóba, beültette mellé az anyukát és szirénázva zúzott a speciális fővárosi klinikára, apuka követte őket. A sebességkorlátozások nem számítottak, a kisfiú izzadt, nehezen vette a levegőt és folyamatosan sírt, a tempó biztonságos növeléséhez az édesanya arckifejezése is további löketet adott. A távolságot alig 20 perc alatt letudta, a gyerkőc pedig időben megfelelő orvosi ellátáshoz jutott.”

Fotó: Facebook/Pest vármegyei rendőrség

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email