coop_ofalu

Rá sem fognak ismerni az ófalusiak az érdi boltra

coop_ofalu

Rá sem fognak ismerni az ófalusiak az érdi boltra

Kívül-belül megújult a Coop üzlet, ami jóval több terméket kínál, ráadásul a multik árain.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Három és fél hónap után ismét megnyitja kapuit az ófalusi Coop. A Budavidék Zrt. üzemeltetésében működő Minaret Csemege 170 négyzetméteres eladótere és a 180 négyzetméteres kiszolgáló egység teljes egészében megújult, beleértve a berendezéseket és a kialakítást is.

A csütörtöki nyitást megelőző délutánon már minden készen várta a vevőket. Schäffer Árpád vezérigazgató a már berendezett, árukkal feltöltött üzleten kalauzolta végig az érdi városvezetőket és a helyi sajtó munkatársait, bemutatva, mi mindennel gazdagodott a Fő út 74. szám alatti bolt.

A vezérigazgató köszönetet mondott a városvezetőknek a támogatásért. Mint mondta, az önkormányzat együttműködése nélkül nem valósult volna meg ilyen frappánsan és gyorsan az átalakítás.

Mint megtudtuk, a felújítás 200 millió forintos nagyságrendű volt. A Budavidék Zrt. 13 Coop áruházából ez lett a legszebb. Ami a választékot illeti, az 30-35 százalékkal bővül. Ez érinti a prémium és a középkategóriás áruk körét egyaránt.

Gazdagabb választékot kínál a húspult, és újdonság lesz a frissáru-sziget is. A helyben sütött péksüteményeknek is sokan örülnek majd.

„Úgy alakítottuk ki az üzletet, hogy minden korosztály megtalálja, ami a napi életvitelhez szükséges. Aki Érd ezen részén lakik, annak nem kell máshová utaznia. Ebben az is szerepet játszik, hogy árainkat a multikéhoz igazítjuk” –

mondta Széligné Nyeste Auguszta élelmiszer-igazgató.

Amiben nincs változás, az az üzletvezető személye. A régi munkatársak mellett újakkal is találkozhatnak majd a vásárlók. Ami pedig a nyitvatartást illeti, reggel hattól délután fél hétig (szombaton háromig) várják a betérőket, kivéve vasárnap, mert akkor a Coop üzlet zárva tart.

A bolt nyitási akciókkal is meglepi a vásárlókat, ezek április 17-ig tartanak. Bővebben az üzlet előterében megtalálható szórólapokból tájékozódhatnak az érdeklődők.

Fotó: Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email