240407-masters-vilagkupa-tanc-antigravity

Sikert sikerre halmoznak az érdi akrobatikus táncosok

240407-masters-vilagkupa-tanc-antigravity

Sikert sikerre halmoznak az érdi akrobatikus táncosok

Az érdi Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncosai az ötödik helyet szerezték meg a budapesti világkupán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Antigravity Girls nagyformációs csapat kiváló teljesítményt nyújtotta a World Rock and Roll Confederation Világkupán, ahol a lányok a maximumot hozták ki magukból. A remekül sikerült elődöntőben magas pontszámmal harmadik helyen álló egység végül ötödikként zárta a világkupát.

Szécsényi Vanessa, a Masters SE edzője a versennyel kapcsolatban kiemelte, hogy a felkészüléssel nem volt gondjuk, hiszen több területi verseny, valamint egy országos bajnokság is megelőzte az indulást. Hozzátette, hogy hatalmas volt az öröm, amikor az elődöntő után a lányok a harmadik helyen jutottak be a döntőbe, hiszen a csapatnak eddig ez volt a legjobb elődöntős eredménye. A fináléban a sorsolás azonban nem kedvezett nekik, hiszen a hét csapatból elsőként táncoltak.

„A lányok felrobbantották a színpadot, én imádtam mindent pillanatát a táncnak. Büszke voltam és elégedett. Sajnos azonban a pontok alapján ötödikek lettünk, ami bár a csapat eddigi legjobb nemzetközi eredménye, mindenképp szeretnénk rajta javítani a jövőben. ”

–  értékelt a szakember.

Az érdi akrobatikus rock and roll táncversenyzőket három hét múlva újra egy nemzetközi megmérettetés várja, ezúttal Lengyelországban.

forrás: Masters SE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email