Ezek az autók se rontják már az utcaképet

Ezek az autók se rontják már az utcaképet

Ezek az autók se rontják már az utcaképet

Ezek az autók se rontják már az utcaképet

Folytatódik a roncsautók begyűjtése, melynek keretében újabb négy gazdátlan gépjárművet szállított el a városrendészet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy hónapon belül a második roncsautó begyűjtést hajtotta végre az önkormányzat.

Kedden délelőtt négy autót szedtek össze Érd különböző pontjairól – tájékoztatta az ÉrdMostot László Ferenc, a városháza kommunikációs vezetője, aki hozzátette, ennek ellenére nincs megállás, hamarosan Érd parkvárosi részén néznek szét ez ügyben.

Mint elmondta, a most összegyűjtött, és a város Felső utcai telephelyére beszállított kocsik fele totálkáros állapotban van, így mindkettő megy a bontóba. A másik kettő ugyanakkor nincs ilyen rossz állapotban, ezért vizsgálják, hogy értékesíthetők-e. Ha igen, akkor a városvezetés árverésre fogja bocsájtani.

Olvasóink emlékezhetnek rá, még egy hónapja sincs, hogy beszámoltunk az önkormányzat akciójáról, aminek célja, hogy – egy közelmúltbeli rendelet alapján – megtisztítsák Érdet a városszerte gazdátlanul álló és általában meglehetősen elhanyagolt kocsiktól.

 

Mint írtuk, a gépjárművek az önkormányzat Felső utca 9. szám alatt található telephelyére kerülnek, ahol hat hónapig tárolják. Ez idő alatt a tulajdonos még jelentkezhet érte, de ha ez mégsem történik meg, akkor az autó a bontóba kerül.

Kivéve, ha az adott jármű jobb állapotban van, ugyanis ez esetben felmerült az is, hogy elárverezzék azokat, amiből aztán az elszállítás, tárolás költségeit fedeznék. Ahogy azt is elképzelhetőnek tartják, hogy amelyik autó még használható, és nem jelentkeznek érte, azt akár megtartaná közösségi használatra a város.

Fotó: ÉrdMost/Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email