240408-erdi-vse-szekszard

Nem volt érdi ellenszer a szekszárdi játékra

240408-erdi-vse-szekszard

Nem volt érdi ellenszer a szekszárdi játékra

Ismét kikapott pályaválasztóként az Érdi VSE a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Finoman szólva sincs túl jó formában az Érdi VSE futballcsapata, amely március 10-én örülhetett utoljára győzelemnek az NB III Dél-Nyugati Csoportban. Ebedli Zoltán vezetőedző alakulata akkor hazai pályán nyert 1-0-ra a Gárdony ellen, azóta viszont egy döntetlen mellett idegenbeli és hazai vereségek nehezítették a dolgát. A 23. fordulóban az a Szekszárdi UFC látogatott az immáron Novák Ferenc nevét viselő érdi sportközpontba, amellyel még ősszel, idegenben 2-2-es döntetlent játszott az Érdi VSE.

A mostani találkozón korán jött a hidegzuhany, ugyanis már a 9. percben előnybe kerültek a vendégek Gellér Axel jóvoltából. Három minutummal később Keresztes Zalán is betalált a tolnaiaktól, majd a 42. percben Gellér Axel második gólját is megszerezte. 3-0-ra vezettek egy félidőnyi játék után Mészáros István játékosai.

A fordulást követően sikerült szépíteni, Németh Gábor Vince szerzett gólt a 63. percben. Ezt azonban nem követte újabb szépítő találat, igaz, a szekszárdiak sem növelték előnyüket. Maradt a 3-1-es vendégsikert jelentő végeredmény.

Férfi labdarúgó NB III. Dél-Nyugati Csoport, 23. forduló
Érdi VSE – Szekszárdi UFC 1-3 (0-3)
Érdi gól: Németh 63. perc

A játéknapot követően az Érdi VSE tizedik helyen található a tabellán. A következő, 24. fordulóban a Ferencvárosi TC II otthonában lép pályára a csapat, méghozzá április 14-én 11 órai kezdéssel.

TABELLA

fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email