hegeduzenePixabay

Áprilisban tartja felvételi meghallgatásait a zeneiskola

hegeduzenePixabay

Áprilisban tartja felvételi meghallgatásait a zeneiskola

Hangszerkóstolgatóval és koncertekkel várják az érdeklődőket ebben a hónapban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Április 22-26. között tartja felvételi meghallgatásait a Lukin László Alapfokú Művészeti Intézmény. A pontos időpontokat, valamint a letölthető jelentkezési lapot a zeneiskola honlapján találják meg az érdeklődők.

Aki szeretne zenét tanulni, de még nem döntötte el, hogy melyik hangszert válassza, annak kiváló lehetőséget jelentenek a zeneiskola és a városi könyvtár hangszerbemutató foglalkozásai. Ezeket kifejezetten óvodásoknak és kisiskolásoknak tartják 2019 óta.

A rendezvények nagyon népszerűek, minden évben telt házasak. A foglalkozásokat április 10-18 között tartják, regisztrálni márciusban lehetett ezekre az alkalmakra.

Lesz azonban még két olyan rendezvény, amin az érdeklődők megismerkedhetnek a zeneiskolával és növendékeivel:

Április 19-én 18:00-kor a „Mi kis zeneszerzőink” koncerten zeneiskolás gyerekek szerzeményeit hallgathatja meg a közönség, április 15-20. között pedig egy három eseményből álló bemutatkozó sorozatot hirdet a Lukin jazz-tanszaka.

Az első két alkalom a már zeneiskolás növendékeknek szól, április 20-án viszont minden érdeklődő és gyermek számára nyitva állnak majd az ajtók: nyilvános hangversenyen mesélnek a jazz stílusáról, az improvizációról. A koncertet az Érdi Galériában rendezik délelőtt 10:00 órától.

 

 

Fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email