Pályázati felhívás iskolaorvosi feladatok vállalkozási formában történő ellátására

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a 8. számú iskolaorvosi körzethez tartozó oktatási intézményekben az iskolaorvosi feladatok 2024. szeptember 1-jétől történő ellátására.

A feladatellátás helye:

A 8. számú iskolaorvosi körzethez tartozó oktatási intézmények iskolaorvosi rendelői: Érdligeti Általános Iskola (székhelye: 2030 Érd, Diósdi u. 95-101., telephelye: 2030 Érd, Túr u. 5-7.), Érdi Kincses Óvoda Tállya Tagóvodája (2030 Érd, Tállya utca 3.)

Ellátandó feladatkör:

Az iskolaorvos feladatkörébe tartozik az iskola-egészségügyi ellátásról szóló 26/1997. (IX. 3) NM rendelet 2. számú mellékletében foglalt feladatok ellátása az önkormányzattal kötött feladat-ellátási szerződés alapján.

A jogviszony időtartama:
A feladat-ellátási szerződés határozatlan időtartamra szól.

Pályázathoz kapcsolódó egyéb információk:
A feladat-ellátás időtartama alatt az iskolaorvosi rendelők – védőnővel közös – térítésmentes használatát az önkormányzat illetve a köznevelési intézmény biztosítja.

Pályázati feltételek:

az iskola-egészségügyi ellátásról szóló 26/1997.(IX.3.) NM rendelet 3.§ (1) bekezdésében előírt háziorvosi, belgyógyász vagy csecsemő-gyermekgyógyász képesítés,
az Állami Egészségügyi Ellátó Központ működési nyilvántartásában való érvényes (aktív) státusz.

Finanszírozás és egyéb juttatások:
Az önkormányzat hozzájárul ahhoz, hogy az iskolaorvos – mint a 8. sz. iskolaorvosi körzet működtetője – a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel közvetlenül finanszírozási szerződést kössön. Az iskolaorvos a feladatok ellátását a finanszírozási szerződés alapján folyósított összegből biztosítja.

A pályázathoz csatolandó iratok:

motivációs levél,
• fényképes szakmai önéletrajz,
• iskolai végzettséget, szakirányú képzettséget tanúsító okiratok másolata,
működési nyilvántartásban való szereplés igazolása,
• pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul,
pályázó nyilatkozata arról, hogy hozzájárul-e pályázatának Érd Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése nyilvános ülésén való tárgyalásához,
• a tevékenység végzésére jogosító egyéni vállalkozói igazolvány másolata vagy cégkivonat,
• pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink