Ezüstérmet ért az érdi táncosok produkciója

Az év első országos bajnokságán lett második az Antigravity akrobatikus rock and roll formációja.

Zenétől és tánctól volt hangos Veszprém az akrobatikus rock and roll táncversenyzők idei első országos bajnokságán. A Masters Sportegyesület képviseletében az Antigravity girls nagyformáció lépett színdapra és kápráztatta el a zsűrit és a közönséget egyaránt.

A kiváló produkcióval a dobogó második fokáig menetelt az érdi lánycsapat.

„Erre a versenyre nagyon régóta készült a csapat. Az előző területi bajnokságon szerzett eredményünk még nagyobb lendületet adott, de természetesen nem bíztuk el magunkat. Tánc közben sem stresszeltünk, hanem koncertráltunk és jól éreztük magunkat. Az erős mezőny ellenére úgy éreztük, hogy a maximumot sikerült kihozni magunkból. Amíg vártuk az eredményt és elhangzott a 4. helyezett, tudtuk, hogy megvan a dobogó. Elmondhatatlanul örültünk, és úgy éreztük mindent megtettunk ezért. Nagyon jó érzés volt felállni a dobogóra”

— nyilatkozta Weil Bianka, az Antigravity táncversenyzője.

A most elért eredmény nem a véletlen műve, ahogy Szécsényi Vanessa edző fogalmazott, rengeteg felkészülés, plusz munka előzte meg az országos bajnokságot és ezt a sikert.

„Nagyon sok felkészülés, energia, házi feladat, extra munka előzte meg a bajnokságot. A csapatnak ez a második éve ebben a kategóriában, és az volt a célunk, hogy a tavalyi eredményeken javítsunk. Természetesen célom volt, hogy a lányok idén felállhassanak a dobogóra, de tudtam, hogy a mezőnyünk borzasztó erős csapatokkal van tele. Már decemberben megkezdtük a felkészülést, hiszen a lányok új koreográfiát, témát és ruhát is kaptak. Sok idő, mire egy ilyen tánc összeérik, de az áprilisi világversenyek miatt folyamatosan csiszoltuk és javítottuk a koreót. Fejben a lányok maximálisan felkészültek, és az országoson nyújtott teljesítményükkel nagyon elégedett vagyok. Ilyenkor lehet érezni, hogy mindig kifizetődik a rengeteg munka, idegeskedés, küzdelem, fájdalom. Imádom a csapatomat, és remélem az előttünk álló versenyszezonban még sok hasonló pillanatot át fogunk élni együtt”

— értékelt Szécsényi Vanessa, a Masters SE edzője.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink