lehules_tavasz_idojaras

Lehűléssel kezdődik a hét

lehules_tavasz_idojaras

Lehűléssel kezdődik a hét

Óriási fordulat jön az időjárásban, éjszakai fagyok is lehetnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn az ország délnyugati és északkeleti harmadán lesz több felhő, itt kisebb eső, zápor néhol kialakul – írja az Időkép. Másutt több órás napsütés várható. Az északi-északnyugati szél sokfelé élénk, néhol erős lesz. Délutánra 7 és 16 fok közé melegszik a levegő, északkeleten marad hűvösebb az idő. Hajnalra többnyire -3 és +3 fok közé hűl le a levegő.

Kedden változóan felhős-napos időben lesz részünk, számottevő csapadék sehol sem várható. Az északias szelet többfelé élénk, keleten, északkeleten erős lökések kísérhetik.

Szerdán reggelre sokfelé fagypont alá csökken a hőmérséklet. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 12 fok között alakul.

Orvosmeteorológia

Időjárási front nem lesz felettünk, de a fölénk áramló hidegebb légtömeg miatt az érzékenyek körében fejfájás, illetve keringési- és görcsös panaszok jelentkezhetnek. Felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi problémák is, valamint ingadozhat a vérnyomás.

A naposabb tájakon élők hangulata, közérzete javulhat, viszont a többfelé élénk északi-északnyugati szél miatt alacsonyabb lesz a hő- és komfortérzetünk. A szelesebb tájakon élők körében tovább fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság is jelentkezhet.

forrás: Időkép

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email