nőnap6CZB

Egy cserépnyi öröm az érdi hölgyeknek

nőnap6CZB

Egy cserépnyi öröm az érdi hölgyeknek

Érd vezetői a városi intézmények női munkatársait és az idősotthonban élőket is meglepték.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Virággal köszöntötte a városi intézményekben dolgozó nőket Csőzik László polgármester, Szűcs Gábor és Tetlák Örs alpolgármester.

Minden érdi óvoda, bölcsőde óvó nénije, dadusa, pedagógiai asszisztense, az ÉTH,  a Városgazda, a Szepes, a Parkvárosi Közösségi Ház, az Érdi Galéria, a Magyar Földrajzi Múzeum, a könyvtár, az Intézményi Gondnokság, az Érdi VSE, illetve az Érd Médiacentrum női dolgozója kapott egy-egy cserép virágot, mellé kedves köszöntő szavakat.

Nem maradhatott ki a Szociális Gondozó Központ sem, ahol nemcsak a (tag)intézményekben dolgozó hölgyeket, hanem az idősotthon lakóit és az idősklub ellátottjait is meglepték.

Egy nőnapi műsorra toppantak be a városvezetők:  Baka Györgyi költő a verseiből olvasott fel, Labant Csaba (Alma Latina zenekar) és fia, Lehel pedig zenélt és énekelt a közönségnek.

Csőzik László polgármester nőnapi köszöntőjében elmondta: hálásak mindazért, amit a női dolgozók tesznek Érdért és az itt élőkért.

„Szeretném, ha valamennyien részesülhetnének abban a megbecsülésben, amit megérdemelnek azért, hogy a munka mellett összetartják a családot, viszik a háztartás nagy részét, gondját viselik gyermekeinknek és körülvesznek minket szeretettel, gondokodással és törődéssel!

Hódolatom, Hölgyeim! Kívánok még sok-sok örömet és jó egészséget is! Ragyogják be életünket vidámságukkal, szépségükkel, szeretetükkel a jövőben is, míg világ a világ” – írja közösségi oldalán Csőzik László, nagyon boldog nőnapot kívánva minden hölgynek, asszonynak, lánynak.

A nőnapi ajándék egy cserép kankalin (más néven primula) volt, ami kiültetve évekig viríthat a kertben, és ilyenkor, nőnap környékén borul virágba minden esztendőben, (nem csak) a hölgyek örömére.

 

Fotó: Czere Bálint

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email