030402-erdifkse-dunaharaszti

Tét nélküli mérkőzésen botlottak a férfi kézisek

030402-erdifkse-dunaharaszti

Tét nélküli mérkőzésen botlottak a férfi kézisek

32-30-ra kapott ki az Érdi FKSE-Treff 99 a Dunaharasztitól a férfi kézilabda NB II F csoportjának zárókörében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jó iramban indult a mérkőzés, a 10. percig 7-4-re is vezettek a mieink. A lövőkedv nálunk volt igazán érezhető, amely a 75%-os lövéshatékonyságon is megmutatkozik. A feketeleves a 17. percben, Kedves Hugó 2 perces kiállítását követően érkezett, ekkor felzárkóztak a vendégek, a 20. perce pedig 10-10 lett az állás. Az első félidő utolsó harmadában megváltozott irányú támadójátékot láthattunk, a Dunaharaszti több kaput eltaláló lövésének köszönhetően átvette a vezetést, a félidőben pedig kétgólos előnnyel, 15-13-as állással vonultak pihenőre. 

A második játékrészben ennél jóval több izgalom volt a pályán. A vendégcsapat támadójátékának ritmusához hamar alkalmazkodtunk, a 34. percben, 16-16-nál jött is az egyenlítés. Hasonló eredményalakulást láthattunk szinte végig, jobbára vendégvezetéssel. A 39. perc után már nem tudott egyenlíteni az Érdi FKSE, a folyamatos nyomásgyakorlás közben hiába igyekezett felzárkózni, nem sikerült. A mérkőzés hátralévő részében a Dunaharaszti dominált, az utolsó percek pedig már csak formalitásról szóltak.

„A felsőház már két hete biztossá vált számunkra, így ennek tudatában léptünk pályára. Mivel ellenfelünk az alsóházban folytatja, így teljesen tét nélküli volt ez a mérkőzés, ugyanakkor alkalmunk nyílt kipróbálni új dolgokat, és olyan játékosoknak lehetőséget adni, akik keveset léptek eddig pályára. Számunkra jól indult a találkozó, de az első félidő közepén jött egy hullámvölgy. A jó erőkből álló ellenfél kihasználta a hibáinkat, és zsinórban nyolc gólt szereztek, amire mi nem tudtunk válaszolni. Többször is sikerült egyenlítenünk, de a vezetést nem tudtuk át venni. Így kétgólos vereséget szenvedtünk. Most három hét pihenőnk van, és utána megkezdjük a felsőházi rájátszást, ahol a Nemzeti Kézilabda Akadémia U21-es csapatát fogadjuk hazai pályán”

— értékelt Narancsik Imre, az Érdi FKSE-Treff 99 vezetőedzője.

Férfi kézilabda NB II F csoport, 14. forduló
Érdi FKSE-Treff 99 – Dunaharaszti MTK 30-32 (13-15)
Érdi gólok: Kedves 11, Ormay 8, Cseh 3, Králl, Zalai 2-2, Smid, Takács, Veres, Zeitler 1-1. 

Az Érdi FKSE-Treff 99 a tabella negyedik helyén zárta az alapszakaszt. Az együttes rájátszással folytatja a párharcok sorozatát március 24-én.



Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email