menekulo_ember_borito

Bíróság elé áll az érdi menekülő ember – videó

menekulo_ember_borito

Bíróság elé áll az érdi menekülő ember – videó

Érdtől Gyöngyösig üldözték a férfit, akinek számos bűncselekmény van a rovásán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Immár több, mint egy éve, hogy az ÉrdMost is beszámolt az esetről, amikor egy lopott autót vezető férfi nem állt meg az érdi rendőröknek, hanem inkább továbbhajtott, és csak 110 kilométerrel arrébb, Gyöngyösön sikerült őt elfogni.

Noha nem adta könnyen a bőrét, mert miután összetörte az autót, még futva is próbált menekülni, de – ahogy az a videóban is látható – a rendőrök egy közeli patak partján bekerítették és előállították.

 

Mint az az RTL friss riportjából kiderül, a férfi ellen mostanában zárult a nyomozás, melynek során a menekülésen túl, számtalan másik bűncselekményre is fény derült.

A rendőrök szerint a férfi több kocsit is ellopott Érden és környékén, miként azzal is gyanúsítják, hogy eltulajdonított 90 ezer forintot, illetve két kutyát egy nyugdíjas embertől. Emellett egy érdi nőt azzal fenyegetett, hogy felgyújtja a házát, míg máskor egy gyalogos nőre támadt, akinek aztán kitépte a nyakláncát, és gyűrűjének átadását követelte.

A férfi jelenleg letartóztatásban van, azonban mindent tagad. Hamarosan lopás, rablás, kifosztás, garázdaság, zaklatás és csalási kísérlet miatt állíthatják bíróság elé. Ha elítélik több éves büntetésre is számíthat.

Fotó: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email