eso_osz_kislany_gumicsizma

Napszemüvegre és esernyőre is szükség lesz a hétvégén

eso_osz_kislany_gumicsizma

Napszemüvegre és esernyőre is szükség lesz a hétvégén

Az előttünk álló napokra változékony időt jósolnak a meteorológusok, de legalább fázni nem fogunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Pénteken döntően erősen felhős vagy borult időre számíthatunk több helyen – főként az északi országrészben – kisebb esővel, záporesővel. Időszakosan elvékonyodhat, szakadozhat a felhőzet, és helyenként a nap is előbukkanhat az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.

A délies szél továbbra is sokfelé lesz élénk, amit helyenként erős lökések kísérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű, az északi határszélen lesz hűvösebb az idő. Késő estére 7 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Hétvégén is marad a változékony idő

Szombaton a Dunától keletre döntően erősen felhős vagy borult lesz az égbolt, a Dunántúlon tovább vékonyodik, szakadozik a felhőtakaró, általában szűrt napsütésre számíthatunk.

 

Nappal inkább a Dunától keletre valószínű szórványosan eső, zápor, esetleg zivatar. A déli, délnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között várható.

Vasárnap nyugaton, északnyugaton inkább gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, máshol átmeneti szakadozások mellett jobbára erősen felhős időre van kilátás. Szórványosan előfordul eső, zápor, de zivatar sem kizárt.

A nyugati országrészben kisebb a csapadék esélye. Hajnalban ködfoltok képződhetnek. A déli, délkeleti szél sokfelé megélénkül. A minimum-hőmérséklet 0 és +8, a maximum 11 és 17 fok között alakul.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email