felhő_időjárás

Egy időre búcsút inthetünk a napsütésnek

felhő_időjárás

Egy időre búcsút inthetünk a napsütésnek

Erősen felhős, borult idő várható, péntek hajnalra az eső is megérkezik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nyugat felől tovább vastagszik a felhőzet, és általában erősen felhős vagy borult lesz az ég. Az északi területeken előfordulhat délutántól gyenge eső – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A déli, délnyugati szelet élénk, elsősorban a nyugati országrészben erős, olykor viharos lökések kísérik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 11 és 16 fok között valószínű, de az északi, északkeleti határszélen kissé hűvösebb maradhat az idő. Késő estére 7 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés csütörtök estétől péntek reggelig

Átmenetileg szakadozik, majd újra záródik a felhőtakaró, így nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Helyenként – főként az északi részeken – fordulhat elő kisebb eső.

A déli, délnyugati szelet elsősorban a Dunántúlon erős, helyenként viharos lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között várható.

Orvosmeteorológia

Fronthatással nem kell számolni, de a légkör magasabb szintjein zajló melegedés miatt akár gyenge melegfronti hatásokat is tapasztalhatunk, mint fejfájást, teljesítőképesség-csökkenést, vérnyomásváltozást.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email