240217-erdifkse-budai-farkasok

A papírforma nem kedvezett az érdi férfi kéziseknek

240217-erdifkse-budai-farkasok

A papírforma nem kedvezett az érdi férfi kéziseknek

Az Érdi FKSE-Treff 99 esélyesként lépett pályára a Budai Farkasok ellen, mégis kikapott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hosszú szünet után a hétvégén újraindult az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság. Az idei első játéknapon az Érdi FKSE-Treff 99 a Budai Farkasok-Rév U21-gyel nézett farkasszemet az érdi Treff Sportközpontban. A találkozó esélyese a pályaválasztó volt, ugyanis az F csoport tabellájának harmadik helyéről várta az ütközetet, ellenben a Budai Farkasok csupán hetedik helyezéssel „büszkélkedhettek” előzetesen.

A papírformát azonban már az első percekben felrúgták a vendégek: megszerezték a mérkőzés első gólját, majd ugyan 2-2-nél döntetlen volt az állás, de innentől végig vezettek az első félidőben. Tizenöt percnyi játék után 8-3-ra mentek a Farkasok, végül pedig 17-11-es előnnyel zárták a játékrészt.

A második félidőben nem történt érdemi változás, legalábbis olyan, ami az eredményben is megmutatkozott volna. A Budai Farkasok-Rév U21 tartotta előnyét és ugyan a hajrában faragott hátrányából, az Érdi FKSE-Treff 99 az egyenlítés közelébe nem tudott férkőzni. A Budai Farkasok ellen 30-27-re alulmaradtak Narancsik Imre vezetőedző tanítványai, némi negatív meglepetést okozva saját szurkolóinak.

Férfi kézilabda NB II F csoport, 12. forduló
Érdi FKSE-Treff 99 – Budai Farkasok-Rév U21 27-30 (11-17)
Érdi gólok: Veres 6, Ormay 5, Zalai 4, Králl, Gyimesi 3-3, Balázs, Kedves 2-2, Cseh, Gyöngyösi 1-1.

A tabellán az érdi FKSE-Treff 99 továbbra is harmadik pozícióban található. Legközelebb rangadón lép pályára az együttes, ugyanis a listavezető Százhalombatta vendége lesz február 24-én 18 órai kezdéssel.

Fotó és videó: Pecsuvácz Péter

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email