sóskút akkumulátorgyár Lukács László

Lukács László ismét indul Tárnok polgármesteri székéért

sóskút akkumulátorgyár Lukács László

Lukács László ismét indul Tárnok polgármesteri székéért

A Tárnoki Civil Fórum Egyesület jelöltjeként indul újra a regnáló polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Tárnoki Civil Fórum Egyesület jelöltjeként indul újra a június 9-i választáson Dr. Lukács László, Tárnok polgármestere – jelentette be a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Lukács László úgy érzi, az elmúlt közel öt esztendőben minden nehézség ellenére sikerült megvalósítania ígéreteit, és a munka folytatásához kéri a tárnokiak bizalmát.

„Sok akadály gördült az utunkba, kezdődött a Coviddal, jött az energiaár-robbanás, sok kormányzati pénzelvonással kellett szembenéznünk,  a háborús helyzetről nem is beszélve. Ennek ellenére sok fejlesztéssel,  átalakítással tudtunk foglalkozni. Amit ígértünk, meg is valósítottuk, többnyire”

– tekintett vissza az elmúlt ciklusra a polgármester.

Lukács László hozzátette, hogy vannak olyan dolgok, amikkel még most is foglalkozik Tárnok vezetése, ezek mind folyamatban lévő ügyek.

Az elmúlt négy és fél év alatt átalakítottuk a közétkeztetést, a közművelődést, fejlesztettük az utakat, megépítettük a Vadlúd utcai körforgalmat, kitisztíttattuk a Bentát, visszafizetjük a csatornapénzt és megújíttattuk a teljes közvilágítást a településen

– hangsúlyozta a polgármester. Szerinte nagyon sok mindent értek el, de a munkának még csak az elején tartanak és szeretnék ezt folytatni.

Tárnok azon települések közé tartozik, ahol az elmúlt években tízezer fölé nőtt a lakosság száma, így változik a választási rendszer: az idei önkormányzati választáson már egyéni választókerületi jelöltekre voksolhatnak a választók.

A Tárnoki Civil Fórum mind a nyolc választókerületben állít majd jelöltet, szándékuk szerint pedig stabil képviselő-testületi többség támogatja majd az újraválasztott polgármestert – derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email