festesecsetekPixabay2

Jön Érd legnagyobb képzőművészeti seregszemléje

festesecsetekPixabay2

Jön Érd legnagyobb képzőművészeti seregszemléje

Hamarosan nyit a Téli Tárlat, a héten várják a helyi és környékbeli alkotók munkáit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Galéria idén is megszervezi a Téli Tárlat című kiállítást az Érden és környékén élő hivatásos kiállítóművészek és művészetpedagógusok számára. A tárlatra egy, az elmúlt két éven belül készített alkotás (festmény, grafika, térben megjelenő mű) nyújtható be.

Az alkotásokat február 7-én 9-től 19 óráig, 8-án és 9-én 9-től 15 óráig várják az Érdi Galériában. A korábbi évek kiállítóit – hivatásos és amatőr művészeket – meghívták a tárlatra, de természetesen örömmel látják azok jelentkezését is, akik még nem szerepeltek alkotásaikkal a Téli Tárlaton.

„Ennek az eseménynek évtizedes hagyománya van Érden. Szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy az alkotóközösség és a közönség felfedezze azokat, akik eddig még nem mutatkoztak be munkáikkal, régi kiállítóinkkal pedig szeretnénk fenntartani a már kialakult jó kapcsolatot” – mondta az ÉrdMostnak Varga Katalin, az Érdi Galéria művészeti vezetője.

Katalin arra számít, hogy idén is legalább annyi mű érkezik felhívásukra, mint tavaly, amikor is több mint ötven alkotás került ki a falakra. A megkeresett művészek közül többen már visszajeleztek, hogy részt vesznek a tárlaton, de ez nem kötelező, az is elég, ha a fenti időben leadják alkotásukat az Érdi Galériában.

A kiállítás február 17-én 17 órakor nyit, és március 9-én zár majd. A megnyitón részt vesznek az alkotók is, aki találkozni szeretne velük, itt a jó alkalom. A megnyitón köszöntőt mond Csőzik László polgármester, a tárlatot Balázs Sándor művészeti író, műkritikus nyitja meg. Közreműködnek a zeneiskola növendékei.

Az ünnepségen mindenkit szeretettel látnak.

Fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email