Werner Maja

Elvarázsolta a zsűrit az érdi műkorcsolyázó kislány

Werner Maja

Elvarázsolta a zsűrit az érdi műkorcsolyázó kislány

Mindössze nyolcéves az országos bajnokságon ezüstérmes Werner Maja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Igencsak előkelő helyezéssel zárta Werner Maja az Országos Műkorcsolya és Jégtánc Bajnokságot január végén. A Budapesten rendezett verseny mini cubs (kölyök) korosztályában volt érdekelt a mindössze nyolc esztendős leányzó. A Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület ifjú növendéke egy komolyan vett felkészülést követően lépett jégre és kápráztatta el a zsűrit. Ugyan az aranyérmet végül nem ő nyerte, de a második helyezés is felért számára egy győzelemmel.

Werner Maja anno Érden, a helyi jégcsarnok megnyitásával egy időben kezdett el korcsolyázni. Az alapok elsajátítása után a BudaSkate SE és a Hoffmann Korcsolya Akadémia közös érdi szakosztályától átkerült a fővárosba, a KSI-hez, amelynek színeiben versenyzett a feljebb említett ob-n is.

„Maja rendíthetetlenül készül egész évben, legyen szó versenyekről, bemutatókról, vagy éppen edzőtáborokról. Igazi versenyző típus, az éles helyzetek plusz motivációt adnak neki. Évről évre szépen fejlődik és rendre érmekkel zárja a bajnokságokat. Emellett pedig tavaly főszerepet kapott a Diótörő a jégen című revüben is, ő játszotta a kis Marikát, a történet megálmodóját.”

— árulta el az ÉrdMost.hu hírportálnak Maja édesanyja, Werner Andrea.

Az országos bajnokságon elért mostani eredmény nem volt váratlan az edzői stáb és a szülők számára sem, hiszen Maja tavaly harmadik, tavalyelőtt szintén második lett ugyanezen versenysorozatban. A három és fél éves kora óta korcsolyázó gyermek jelenleg a Héraklész program „B” keretének tagja és támogatottja.

Fotók: Werner Andrea

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email