Erd.legjei-2024

Ők lettek Érd Legjei

Erd.legjei-2024

Ők lettek Érd Legjei

Közel tízezer szavazat érkezett pályázatunkra. A vendéglátók közt igen szoros volt a verseny.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd Médiacentrum az önkormányzattal és az Érd és Környéke Ipartestülettel indította el évekkel ezelőtt az Érd Legjei pályázatot, ezzel is motiválva, elismerve és támogatva a helyi vállalkozásokat.

Idén három kategóriában szavazhattunk: a legjobb érdi vendéglátóhelyre, a legkedveltebb szolgáltatóra, valamint a legkedveltebb kereskedőre. A szavazás szűk egy hónapjában közel tízezer szavazat érkezett a három kategória összesen kilenc jelöltjére, és a vendéglátók között igen szoros verseny alakult ki: a Paris Gyros és a Pesaro Étterem közt mindössze hetvenhat szavazat volt a különbség.

 A voksolás január 31-én lezárult, az alábbi eredménnyel:

A Legkedveltebb Szolgáltató kategória nyertese a Karsch Gyógytorna Centrum lett, 2192 szavazattal. A cég tavaly is indult a versenyen, akkor a harmadik helyezést érték el. Második a Felső 10 Szépségszalon lett, 1596 vokssal, harmadik a Tincs Rögzítő Kft. könyvelőiroda, 128 szavazattal.

A Legkedveltebb Kereskedő cím idén a Kő, Papír, Olló Írószeré (cégnevén Hunrods Kft.), amely 1616 szavazatot gyűjtött. A Rolling Csapágyüzlet a tavalyi első hely után most a másodikat nyerte el 1137 vokssal, míg az Art & Garden Kertészet 370 szavazattal a harmadik lett.

A Legkedveltebb Vendéglátóhely címet évek óta a Paris Gyros nyeri, és ez most sincs másként: idén 1150-en voksoltak rájuk. Igaz, a Pesaro Étterem szorosan a nyomában volt 1074 szavazattal. A Napi Kenyér pékség 131 vokssal a harmadik helyen végzett.

Bóta Dávid, az Ipartestület ügyvezetője üdvözölte, hogy ilyen sokan voksoltak idén is a jelöltekre.

„Közel tízezer vállalkozás működik Érden, sok sikeres céget tudhatunk magunkénak, és folyamatosan fejlődő cégekkel állunk kapcsolatban. Ezek gyarapítására hoztuk létre az Érd Legjei díjat” – hangsúlyozta, arra buzdítva az érdi cégeket, hogy jövőre induljanak minél többen a voksoláson. „Bár a következő verseny egy év múlva lesz, az Ipartestületnél már most is várjuk az érdeklődőket”- tette hozzá.

Bóta Dávid hangsúlyozta azt is: ez az időszak gazdasági szempontból nagyon nehéz nemcsak a lakosságnak, hanem a vállalkozásoknak is. A covidos időkben sok mikrovállalkozás indult, ezeket otthonról is tudták működtetni. Számuk tavaly csökkent, és sok adószám szűnt meg. „Bármilyen nehézségekkel is küzdenek a cégek, örvendetes, hogy egy felhívásra tízezer szavazat érkezik, hiszen ez azt mutatja, hogy sok kedvelt helyi vállalkozás van. Mivel az Érd Legjei kezdeményezésnek van jövője, lesz folytatása” – zárta szavait.

Érd Legjei díjátadó ünnepségét március 14-én, az Ipartestület 99. születésnapján tartják majd meg.

Fotó: Czere Bálint, ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email