napszemuveg_idojaras_tel_enyhe

Így indítja a hetet az időjárás

napszemuveg_idojaras_tel_enyhe

Így indítja a hetet az időjárás

Az előrejelzések szerint enyhe, napos idő várható, a télnek nyomát sem látjuk a következő napokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn túlnyomóan derült vagy gyengén felhős idő várható. Az éjszaka képződött ködfoltok mindenhol feloszlanak. Csapadék nem várható – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

A Kisalföld térségében időnként megélénkül a délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet kora délután 4 és 9, késő este -3, +2 fok között valószínű.

Országos előrejelzés hétfő estétől kedd reggelig

Többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható. Párássá válik a levegő, foltokban köd, illetve alacsony szintű felhőzet is képződhet. Csapadék nem lesz. Gyenge marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -1 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken ennél több fokkal hidegebb is lehet.

Heti kitekintés

A koponyeg.hu 12 napos előrejelzése szerint a hét közepétől egyre enyhébb időre van kilátás, az éjszakai fagyok is megszűnnek. A hét utolsó napján megérkezik a csapadék is, bár jelentős mennyiségre nem kell számítani. Egyelőre úgy tűnik, hogy az évszakhoz képest enyhe idő várható február első napjaiban.

fotó: koponyeg.hu

Orvosmeteorológia hétfőre

Habár fronthatással nem kell számolni, a légkör magasabb szintjein zajló több fokos melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók.

fotó: freepik.com / OMSZ / koponyeg.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email