erdarena_medence_2

Hatalmas kedvezményekkel vár mindenkit az Érd Aréna uszodája

erdarena_medence_2

Hatalmas kedvezményekkel vár mindenkit az Érd Aréna uszodája

Mutatjuk, hogyan csökkennek a jegy- és bérletárak február 1-től.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A megváltozott uszodahasználati szokásokkal indokolja az Érd Arénát működtető önkormányzat, hogy a következő hónaptól kezdve szerteágazó kedvezményeket vezetnek be, ha valaki jegyet vagy bérletet szeretne vásárolni a létesítmény uszodájába.

A Csőzik László polgármester Facebook oldalán megjelent hírből kiderül, hogy az utóbbi években megemelkedett rezsiárak, illetve infláció ellenére az Érd Aréna ugyan sokáig nem emelt a díjain, de idén már kénytelen volt megváltoztatni a teljesárú jegy árát.

Ugyanakkor február 1-től ismét változások lesznek a jegy-, és bérletárakban. De ezúttal már csökkenő irányba.

A jegyárak tekintetében az alábbi kedvezményekre lehet számítani:

  • a négy vagy többgyerekesek 45%-os kedvezménnyel,
  • a háromgyerekesek 35%-os kedvezménnyel,
  • a kétgyerekesek 25%-os kedvezménnyel,
  • míg az egygyerekesek 15%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet februártól.

Ezen felül további 15%-os engedményt biztosítanak a kedvezményekkel már csökkentett árból, ha 10 alkalmas bérletet vásárol a család.

Ez az árengedmény a 14 év alatti gyerekek után jár, de a tinédzserek és fiatal felnőttek továbbra is vásárolhatnak diákjegyet és bérletet.

Egyúttal bevezetnek egy jelentős kedvezményt biztosító 30 alkalmas bérletet is, amelyet az érdi lakosok még magasabb kedvezmény igénybevételével válthatnak majd meg.

Nem utolsósorban pedig az úgynevezett „reggeli jegy és bérlet” bevezetésére is sor kerül. Ezt reggel 7 óráig lehet kedvezményesen megvásárolni, és 10 óráig felhasználni.

A posztból azt is megtudhatjuk, hogy noha „a város rendkívül rossz pénzügyi helyzetben van”, ezért az Érd Arénán kívül a városban működő másik két uszodát továbbra sem sikerült megnyitni, az önkormányzat továbbra is azon dolgozik, hogy ez a lehető leghamarabb megtörténjen.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email