pestmegyeszepeAK7

Érdi versenyző lett a vármegye legszebbje

pestmegyeszepeAK7

Érdi versenyző lett a vármegye legszebbje

Több különdíjat is besepert Veress Eszter, a kommunikáció szakos fiatal nő idén végez az egyetemen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tizenhárom esélyi ruhás hölgy lépett ki szombat este a törökbálinti művelődési ház rivaldafényben úszó színpadára. A vármegye különböző pontjairól érkeztek. Többségük egyetemista vagy frissen végzett diplomás, de most egy teljesen másféle megmérettetés várt rájuk, mint amit eddig az iskolapadban megszokhattak: a Pest Vármegye Szépe döntőjében nem a lexikális tudásukat mutatták meg, hanem lényük szépségét, harmóniáját, szakértő zsűri és drukkoló közönség előtt.

A Pest Vármegye Szépe választásra való felkészülés során is nagyon sok mindent tanultak, a szép mozgástól a színpadi megjelenésen át a sminkelésig, és olyan élményekkel, barátságokkal gazdagodtak, amelyek hosszú éveken át elkísérhetik őket. És persze számtalan ajándékot vihettek haza, a verseny támogatói jóvoltából.

A vármegye legszebbjei

Mi, érdiek pedig büszkék lehetünk, mert a tizenhárom induló egyetlen érdi jelöltje fejére kerülhetett fel a korona. Második udvarhölgye a budapesti Lévai Doroti, első udvarhölgye a gödöllői Bor Janka lett.

Veress Eszter húszéves, a Budapesti Gazdasági Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakán végez az idén. Az egyetem után a médiában szeretne elhelyezkedni, és az ÉrdMostnak azt is elárulta, hogy műsorvezető szeretne lenni.

Eszter fejére az előző szépségkirálynő helyezte fel a koronát, a szalagot pedig Bada Zoltán versenyigazgató nyújtotta át

„Nagyon boldog voltam, amikor a fejemre került a korona. Azon gondolkodtam, hogyan ne sírjam el magamat. Feszített volt a felkészülési időszak, rengeteget gyakoroltunk. Szoros kapcsolatok köttettek, nekem is lettek új barátaim” – mondta a fiatal hölgy, akit nemcsak a családja, hanem a barátja is elkísért a döntőre.

„Végig támogatott a felkészülés alatt. Ő volt egyébként az egyik, aki miatt elindultam ezen a versenyen. Azt mondta, próbáljam ki magamat, mert itt a helyem” – tette hozzá mosolyogva.

Esztert a barátja is elkísérte, aki nagyon büszke a fiatal szépségkirálynőre

Esztert arról is kérdeztük, hogy véleménye szerint egy egyetemista lány milyen módon profitálhat egy szépségversenyből. Mint mondta, nemcsak a modell szakma nyílhat meg a versenyzők előtt, hanem a médiába is könnyebben bekerülhet, így aki ilyen irányban szeretné építeni a karrierjét, annak ez nagyon jó lehetőség.

„Műsorvezető szeretnék lenni. Kezdetben könnyedebb, akár gyerekeknek szóló műsorokkal kezdeném. Mint mondjuk Ördög Nóra” – mondta mosolyogva a fiatal lány, aki, miután kipiheni a verseny fáradalmait,  az egyetemre fog koncentrálni, ugyanis idén diplomázik.

Eszter több szponzori különdíjat is elnyert

A nyertesnek gratulált Csőzik László érdi polgármester is, aki nagyon büszke arra, hogy ismét érdi hölgy fejére kerülhetett a korona. 2021-ben Böhm Alexandra, a VMG fiatal tanárnője nyerte a versenyt.

„Sok szakmai sikert kívánok Eszternek, és remélem, viszontlátjuk majd őt a televízióban” – tette hozzá a polgármester, aki örömmel meghallgatná Esztert a Bundáskenyérben is, ahogy műsort vezet.

Csőzik László virágcsokorral lepte meg Esztert, illetve a többi versenyzőt

Hogy a fiatal szépségkirálynő szívesen kipróbálná-e magát nemcsak a színpadon, hanem az érdi mikrofon mögött is, és ha igen, mikor, azt még nem tudjuk, de az biztos, hogy Madár Tomi és Urbán Szabi kollégánk örömmel látná a stúdióban, ahol már beszélgettek vele, amikor Eszter a verseny egyik döntőse lett.

 

Fotó: Ádám Katalin

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email