romics1

Új előjegyzési rendszer indul a Romicsban

romics1

Új előjegyzési rendszer indul a Romicsban

Január közepétől már mobilapplikáción is lehet időpontot foglalni a szakrendelőbe, de nemcsak ez az újdonság.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Január 15-től új előjegyzési rendszer váltja a régit a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben. Az eddig használt FőnixWEB megszűnik, helyette az Univerzo lép életbe – írja a szakrendelő főigazgatója legutóbbi Facebook-bejegyzésében.

 

A FőnixWEB 2024. január 14-én 20 órakor leáll, kiberbiztonsági szempontok miatt a korábbi regisztráció érvényét veszti.

2024. január 15-én reggel 8 órától új, online, néhány perc alatt elvégezhető regisztráció szükséges az Univerzo használatához. A FőnixWEBen korábban foglalt időpontok viszont megmaradnak

– hangsúlyozza Bárány Zsolt.

Technikai szempontból jelentős újítás, hogy az új előjegyzési rendszer nemcsak online felületen, hanem mobiltelefonos applikáción keresztül is elérhető lesz, mind Android, mind iOS készülékeken.

A beutalóköteles rendelésre történő időpont rögzítéséhez továbbra is szükséges a beutaló megléte, illetve fontos az is, hogy a felület csak az ellátási területen élők és az itteni praxisokhoz bejelentkezett lakosok számára érhető el.

Sokkal szélesebb körben használható majd az új rendszer, hiszen az eddig online foglalható rendeléseken kívül további 14 beutalóköteles rendelés is felkerül majd a menübe.

A főigazgató hangsúlyozza, hogy a változással az előjegyzési idő nem rövidül, hiszen az Univerzo bevezetése nem oldja meg az egyes szakrendeléseknél az orvoshiányt. Azzal, hogy az eddiginél több szakrendelésre lehet majd időpontot foglalni, tehermentesítik a személyes és az email-es előjegyzést, valamint a telefonos előjegyzés is gördülékenyebb lesz.

Az indulást megelőző hét közepétől a FőnixWEBre regisztráltak közvetlen üzenetet kapnak a regisztráció során használt email címükre, melyben tájékoztatják őket a váltásról.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email