szovetsegetelszallitasAK5

Megédesítették a karácsonyt

szovetsegetelszallitasAK5

Megédesítették a karácsonyt

A Szövetség Érdért frakció képviselői édességcsomagot vittek a nehéz helyzetben élőknek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tartós élelmiszert, illetve édességet szállítottak házhoz városszerte a Szövetség Érdért képviselőcsoport tagjai a karácsony előtti napokban.  Az ünnepet megédesítő adományokat december 23-áig eljuttatták a nehéz helyzetben élő családokhoz, idősekhez, fogyatékkal élőkhöz – mondta el az ÉrdMostnak Lengyel Péter frakcióvezető.

A százhúsz csomagot magánszemélyek és vállalkozások adományaiból állították össze, többek közt cukor, liszt, nápolyi, szaloncukor, csokoládé került a csomagokba.

Karácsony előtt a Szociális Gondozó Központ is kiszállított mintegy ötszáz csomag tartós élelmiszert, amit az Élelmiszerbank akciójában gyűjtöttek. Mint azt megírtuk, idén rekord mennyiség, közel 2100 kilogrammnyi élelmiszeradományt gyűjtöttek az Aldi és a Tesco áruházban november 17-18-19-én.

A Szövetség Érdért képviselőcsoport tagjai jelentős mennyiségű élelmiszert ajánlottak fel az Élelmiszerbankkal közös adományakció keretében – tette hozzá Lengyel Péter.

Az élelmiszerekből a gondozóközpont munkatársai csomagokat állítottak össze azoknak, akik egyébként nem tudnának meleg ételt, süteményt varázsolni karácsonykor az ünnepi asztalra.

A gondozóközpont december 21-én kapott negyven fenyőfát is, amit szintén felajánlottak azok számára, akik egyébként nem tudnának karácsonyfát állítani.

Ezek az akciók nagyon sok érdi lakos számára teszik valóban ünneppé a következő napokat.

Fotó: Ádám Katalin

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email