mikrofonkoncertpixabay

Eláruljuk, ki lesz az adventi meglepetésvendég

mikrofonkoncertpixabay

Eláruljuk, ki lesz az adventi meglepetésvendég

A többszörös arany- és platinalemezes előadó, aki meghódította a külföldi közönséget is, Érden koncertezik vasárnap.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A meglepetésvendég albán származású. Ha ez sem volna elég ahhoz, hogy kitalálják, legismertebb dala, a Nika Se Perimeno címe alapján bizonyára mindenki tudni fogja, hogy Delhusa Gjon lép fel advent harmadik vasárnapján a múzeumkertben.

Ahogy a korábbi két adventi vasárnap délutánon, most is sok finomsággal, kézműves vásárral várják a kicsiket és nagyokat a múzeumkertben, a város adventi ünnepségén.

Négy órakor a Kiflihajó Zenekar lép fel, a gyerekek örömére, ezt a meghitt adventi gyertyagyújtás követi, az este pedig Delhusa Gjon koncertjével zárul.

Aki szeretne egy különleges karácsonyi fotót, fényképezkedhet a fotósarokban, azaz Mikulás nappalijában. Meglepetés is jár a Télapótól: mindenki ajándékba kapja a karácsonyi díszletek közt készített képet.

Ezen a hétvégén több adventi program is vár az érdikre: táncgála a JP Company előadásában, családi musical, gitársuli-koncert, komolyzenei hangverseny, Klein Dávid hegymászó pedig egy rendkívül vad és ritkán látogatott hegyre repít el szombati előadásán. Bővebb információt a PROGRAMOK MENÜ alatt alálnak olvasóink.

Kiemelt fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email