erd_also_kornyeki_utcak_burkolasa_boritokep

Térkövezi a város az Érd alsó környéki utcákat

erd_also_kornyeki_utcak_burkolasa_boritokep

Térkövezi a város az Érd alsó környéki utcákat

Nem lesz többé por és sár a Magdolna, a Malvin és a Nóra utcákban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Az állomáshoz kanyarodó Nóra utca a mostani hóolvadás után gyalog szinte járhatatlan, egyedül a járda burkolt, ami elfogadhatatlan egy megyei jogú város kellős közepén” – fogalmazott a saját Facebook oldalán megjelent bejegyzésben Csőzik László, Érd polgármestere.

Éppen ezért ahogy ez, úgy másik kettő, a vasútállomáshoz közel eső, földes-murvás utca is új burkolatot kap ezekben a napokban. Térkövet raknak le a Malvin, a Magdolna, valamint a Nóra utcákban.

Mint a polgármester tájékoztatójából kiderül, a Malvin utcában már be is fejeződtek a munkálatok, így jelenleg a másik két utcában dolgoznak a szakemberek. Az útalap elkészítése után ott is a szegély-, majd a térkövezés következik.

Csőzik László az önkormányzat közeljövőbeli útépítési elképzelésit is felvázolta. Mint írja, a városvezetés az előttünk álló hónapokban a régi adósságokat szeretné törleszteni, olyan utcákat, köztereket kívánnak rendbe tenni, amelyek manapság is a 1970-es éveket idézik, amikor Érd még falu volt.

„Olyan utcákra gondolok, amikért 30-40 éve könyörögnek az itt lakók. Például ilyen a Júlia, a Judit vagy a Hortenzia és még hosszan sorolhatnám. Van, amivel már végeztünk is, ilyen a Selmeci, amit nemrég aszfaltoztunk le”

– fogalmazott a polgármester.

Fotó: ÉrdMost/Szűcs Gergely, Facebook/Csőzik László

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email