karacsony_ajandek_freepik

Cipősdoboz kampányhoz csatlakoztak a női kézisek és röplabdások

karacsony_ajandek_freepik

Cipősdoboz kampányhoz csatlakoztak a női kézisek és röplabdások

Több érdi sportegyesület is kiveszi a részét a karácsonyi jótékonysági akciókból.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd női kézilabdaklub és a Delta Röplabda SE is részt vesz az országos szintű cipősdoboz adománygyűjtő kampányban, amely során a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány juttatja el az ajándékokat nehéz élethelyzetben lévő gyerekeknek, fiataloknak.

A kézilabdázók a 2023. december 15-én, pénteken 18 órától rendezendő Szombathely elleni bajnoki találkozó előtt fogadják a cipősdobozokat az Érd Arénában.

A Delta röplabdázói 2023. december 15-én, pénteken 16 és 18 óra között az érdi Bolyai iskolában, 19 és 21 óra között a Felső-Parkvárosi Köznevelési Centrumban, 2023. december 17-én, vasárnap 11 és 13 között pedig ismét a Bolyai iskolában fogadják a karácsonyi ajándékokat.

A kampány keretében az adományozók megjelölik a cipősdobozokon, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak állítottak össze csomagot. A dobozba elsősorban játékokat, könyveket, édességeket, higiéniai felszereléseket, esetleg kedves szöveggel ellátott üdvözlőlapot érdemes elhelyezni.

Az Érd kézilabdaklub kampányának részletei itt olvashatóak: https://handballerd.hu/hir/iden-lesz-ciposdoboz-akcio-az-erdi-kezilabdazokkal

A Delta RSE kampányának részletes információi itt tekinthetőek meg: https://deltarse.hu/index.php/84-hirek/574-tedd-boldogga-te-is-egy-gyermek-karacsonyat

fotó: pixabay.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email