laptopkezfogasPixabay

Keressük Érd legjobbjait

laptopkezfogasPixabay

Keressük Érd legjobbjait

Szavazzon Ön is a legjobb érdi vendéglátóhelyre, a legkedveltebb szolgáltatóra, valamint kereskedőre, illetve a legszebb új lakóházra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd Médiacentrum az önkormányzattal és az Érd és Környéke Ipartestülettel közösen idén is elindítja az „Érd Város Legjei” szavazást:

az érdi székhellyel rendelkező és itt is működő vállalkozások közül keressük a legjobb érdi vendéglátóhelyet, a legkedveltebb kereskedőt, valamint szolgáltatót, illetve a város legszebb lakóházát.

Ahogy a korábbi években, most is e-mailben várjuk javaslataikat a fenti kategóriákban, december 31-ig, az alábbi címre: ipterd@ipterd.hu

Kérjük, az üzenet tárgyában tüntesse fel a megfelelő kategóriát: VENDÉGLÁTÓ, KERESKEDŐ, SZOLGÁLTATÓ, illetve ÉPÜLET.

Egy kategóriában csak egy vállalkozást lehet jelölni.

Jó hír ugyanakkor, hogy több kategóriában is indíthatunk jelöltet, így kedvelt törzsvendéglőnk mellett ajánlhatjuk például kiváló fodrászunkat és remek zöldségesünket is, hiszen ők más-más kategóriában indulhatnak majd a szavazáson.

Aki több kategóriában tesz ajánlást, kérjük, ne egyetlen elektronikus levélben, hanem külön-külön e-mailben küldje el javaslatait.

Az üzenet szövegében szerepeljen a hely/vállalkozás pontos neve, és kérjük, írják meg a pontos címét (esetleg székhelyét) is. Aki az ÉPÜLET kategóriában szeretne javaslatot tenni, a pontos cím mellett csatoljon legalább három fotót az épületről.

Fontos, hogy csak olyan házak indulhatnak a versenyben, amelyek 2023-ban kapták meg a használatbavételi engedélyt.

Csak a fenti kritériumoknak megfelelő ajánlásokat tekintjük érvényesnek.

A december 31-én éjfélig beérkezett javaslatok alapján 2024. január 8-án elindítjuk a közönségszavazást az ÉrdMost internetes oldalon.

A közönségszavazáson azok a vállalkozások indulhatnak, amelyekre legalább öt érvényes ajánlás érkezett.

A voksolás január 31-ig tart majd.

Akire egy kategóriában a legtöbb szavazat érkezik, az nyeri a versenyt. Kategóriánként az első három-három helyezettet díjazzuk.

Fontos: a legszebb épületeket az Ipartestület és a Médiacentrum érdi építészekkel közösen bírálja el, így ebben a kategóriában a közönség csak javaslatot tehet, de nem voksolhat.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre februárban kerül majd sor.

Támogassa Ön is kedvenc érdi vállalkozását egy-egy jelöléssel, szavazattal!

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email