holapat

Érdemes kéznél tartani a hólapátot

holapat

Érdemes kéznél tartani a hólapátot

Délután újabb csapadékzóna éri el az országot, így hóra és ónos esőre is lehet számítani.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kedden  reggel jellemzően erősen felhős vagy borult lesz az ég, némi napsütés csak kevés helyen lehet. A hószállingózás, gyenge havazás napközben fokozatosan szűnik – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

A déli óráktól délnyugat felől csapadékzóna érkezik, amely elsősorban hazánk nyugati felét érintheti. A Dél-Dunántúlon főként eső várható, máshol havas eső, majd egyre inkább havazás lesz a jellemző, de kiemelten az Észak-Dunántúlon, illetve kisebb eséllyel a főváros térségében ónos eső is előfordulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +7 fok között alakul. Késő este -4, +3 fokot mérhetünk.

A délkeleti szél helyenként megélénkül –  írják a keddi időjárásáról.

Egyre több csapadék lesz szerda reggelre

Túlnyomóan borult lesz az ég, kisebb szakadozások, vékonyodások a keleti részeken előfordulhatnak. Hazánk nyugati felében sokfelé várható csapadék: az esőt, havas esőt egyre nagyobb területen váltja havazás, de kiemelten az Észak-Dunántúlon, illetve kisebb eséllyel a főváros térségében átmeneti ónos eső is lehet.

Reggelre a Dunántúlon több helyen alakulhat ki vastagabb hótakaró. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +1 fok között alakul.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email