kerdeskozmeghallatasPixabay

Most választ kaphatunk ügyes-bajos érdi dolgainkra

kerdeskozmeghallatasPixabay

Most választ kaphatunk ügyes-bajos érdi dolgainkra

November 30-án tartják az idei városi közmeghallgatást a Polgárok Házában, 17 órától.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A város képviselőtestülete minden esztendőben közmeghallgatást tart, amelyen a lakosok feltehetik kérdéseiket, elmondhatják problémáikat, észrevételeiket a város vezetésének, képviselőinek, illetve a Polgármesteri Hivatal illetékeseinek.

A közösségi média korában, amikor a posztjai alatt mindig megszólítható a polgármester; elérhető e-mailben, illetve facebookon és telefonon minden képviselő; amikor rendszeresek a fogadóórák a hivatalban, és gyakoriak az utcafórumok is, azt hihetnénk, a közmeghallgatás már csak egy kötelező, ámde felesleges eleme az önkormányzatiságnak.

Ez azonban tévedés. A közmeghallgatásra ma is nagy igény van, és sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Van, aki hallgatóságként, mások aktív résztvevőként kísérik figyelemmel a gyakran több órásra nyúló ülést. Érdemes ilyenkor előre összeírni a kérdéseket, felkészülni abból, amit fel szeretnénk vetni. Bármi iránt is érdeklődjünk, a fontos az, hogy a felszólalásunk közérdekű legyen.

A tavalyi közmeghallgatást az Érd Médiacentrum közvetítette (itt visszanézhető), főként a gyalogosközlekedéssel, járdákkal, utakkal kapcsolatos kérdések, problémák voltak napirenden (összefoglalónkat itt olvashatja).

Fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email